Foto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN

Ralf Rangnik angažovan je kao privremeni trener Mančester junajteda, a njegov kolega, austrijski stručnjak Ralf Hazenhitl smatra da će upravo on biti čovek promene u Junajtedu.

Hazenhitl je trener Sautemptona od 2018. godine, a sa njim na klupi „sveci“ su nekoliko puta u prethodnim sezonama zadavali probleme slavnom mančesterskom klubu.

PROČITAJTE JOŠ:

Ipak, Austrijanac je kroz trenersku karijru imao priliku da se uveri kako Rangnik radi, pa ne sumnja da će se on dobro snaći u Junajtedu.

„Poznajem ga veoma dobro. Imali smo dve veoma uspešne godine u Lajpcigu. Bio je sportski direktor tamo kada sam preuzeo tim“, rekao je Hazenhitl i dodao:

„Znam kakav je, kako radi. Vredan je. Potrebno je da okupi dobar tim, a onda će prevrnuti svaki kamen tamo. Ne želi da ima slabosti u svom klubu. Pola godine nije dug period da bi se stvari preokrenule, da budem iskren, pogotovo kada je neko novi. Ali imaće veliki uticaj, siguran sam. Poslao sam mu poruku, čestitao sam mu. Oduvek je bio njegov san da dođe u Premijer ligu i to se sada ostvaruje.“

Rangnik neće voditi „crvene đavole“ u narednom duelu protiv Arsenala, koji se igra u četvrtak od 21 sat i 15 minuta, jer je viza problem kako bi mogao da dođe u Englesku.

Gledajte Premijer ligu uz SBB i EON pakete

Utakmice Premijer lige mogu da gledaju svi SBB korisnici, na EON, TotalTV i D3 platformama, a mogu da se prate i ako niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže. Dakle, preko bilo kog interneta.

(Promo)

BONUS VIDEO Najbolji golovi Bundeslige u novembru

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar