Foto: EPA-EFE/ARMANDO BABANI

Luka Jović, napadač Reala iz Madrida, sve je bliži prelasku u Milan.

Prema pisanju italijanskih medija agent srpskog napadača Falji Ramadani sastao se sa upravom Milana, a povod su bili Luka Jović i Ante Rebić.

PROČITAJTE JOŠ

Ramadani je sa direktorima „roso-nera“ Paolom Maldinijem i Rikijem Masarom razgovarao o potencijalnom dolasku Jovića na „San Siro“, a tema je bio i hrvatski napadač Rebić koji je trenutno na pozajmici iz Ajntrahta.

Jović i Rebić odlično su sarađivali u Ajntrahtu, a uskoro bi mogli da ponovo budu napadački tandem, ovaj put u redovima italijanskog kluba.

Odlazak srpskog golgetera iz Madrida gotovo je izvestan s obzirom na to da nije uspeo da se izbori za minutažu kod Zinedina Zidana, ipak, Milanu će posao otežati interesovanje Napolija i Monaka.

Prema saznanjima Bilda, Niko Kovač, trener Monaka, predao je čelnicima kluba listu želja na kojoj su Jović i Filip Kostić, srpski fudbaleri sa kojima je sarađivao u Ajntrahtu.

Kad je u pitanju Rebić, polovina novca od eventualnog transfera u Milan pripala bi Ajntrahtu, dok bi drugi deo otišao na račun Fjorentine iz koje je 2018. godine otišao u Nemačku za dva miliona evra.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar