Foto: Printscreen Instagram

Srpski pevač Boban Rajović pružio je podršku Zdravku Mamiću, nekadašnjem prvom čoveku Dinama iz Zagreba nakon što je Mamićevo ime još jednom došlo u žižu javnosti.

Mamić je bio pred sudom u Hrvatskoj zbog stvari koje se tiču sumnjivih poslova u zagrebačkom klubu, a on i njegov brat Zoran osuđeni su na zatvorske kazne.

PROČITAJTE JOŠ:

Vrhovni sud je potvrdio presudu osiječkog Županijskog suda po kom je Zdravko osuđen na šest i po godina zatvora za izvlačenje oko 15 miliona evra iz Dinama.

Zoran Mamić je osuđen na četiri godine i osam meseci, a podrška obojici stigla je sa neočekivane adrese, od folk zvezde.

„U fudbalu ovakve ljude treba da nagrađujemo, a ne da kažnjavamo. Podrška za Maminja, ne daj se prijatelju“, napisao je Rajović na Instagramu.

Da podsetimo, Bobanov sin Andrija se takođe bavi fudbalom i igra za Spartak iz Subotice.

Foto: Instagram / Boban Rajović

„Iako se ne osećam krivim, kako sam već ranije najavio, ako presuda bude pravosnažna ja je prihvatam kao takvu i podnosim ostavku na mesto glavnog trenera i sportskog direktora Dinama. Klubu želim mnogo sreće i sportskih uspeha u daljem radu“, rekao je Zoran Mamić još ranije.

Za novog trenera zagrebačkog kluba je u međuvremenu postavljen Damir Krznar.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar