Foto: Starsport

Fudbaler Milana Rade Krunić kaže da je Zvezda pružila dobar otpor ekipi Milana koja je gostovala u Beogradu u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope.

Strelci za Zvezdu u remiju 2:2 bili su Gelor Kanga iz penala u 52. i Milan Pavkov u trećem minutu nadoknade drugog poluvremena.

PROČITAJTE JOŠ:

Milan je vodio autogolom Radovana Pankova iz 42. minuta, a onda i golom iz jedanaesterca koji je izveo Teo Ernandez u 61. minutu.

Posle isključenja Milana Rodića u 77. minutu, „rosoneri“ su imali i igrača više, ali je Zvezda i sa desetoricom na terenu izdejstvovala remi.

„Naravno da smo razočarani s obzirom na to da smo imali prednost gola i igrača više na terenu. Zvezda je pokazala da je odlična ekipa i nije bilo lako igrati. Još bi teže bilo da su navijači bili tu“, rekao je Krunić za Arenu.

Vezista Milana nije zabrinut, jer njegov tim ima aktivan rezultat pred revanš 25. februara u Italiji.

„Ovo je pozitivan rezultat jer sledeću igramo kod kuće i imamo prednost. I u ishodu nerešenog rezultata manjeg od 2:2 bismo prošli dalje. Zvezda je pokazala zube i zašto je tu gde jeste i mogu reći na kraju da je bila dobra utakmica“, dodao je Krunić.

Na pitanje da li su Dejan Stanković i njegov stručni štab iznenadili Milan, Rade priča kako je jedino iznenađujuća bila formacija crveno-belih na početku.

„Ne, iskreno očekivali smo ovakvu Zvezdu, možda u drugačijoj formaciji na početku. Spremili su se za ovu utakmicu, znali su na koji način igramo. Mi malo patimo kad nam ekipe izađu visoko, ali ne mogu da kažem da su nas iznenadili, dobro smo skautirali protivnika. Ali oni su igrali su dobro i agresivno i zato su nam stvorili probleme“, kazao je Krunić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar