Foto: Starsport

Milan Pavkov definitivno je rođen pod srećnom zvezdom, jer je golom u sudijskoj nadoknadi doneo Crvenoj zvezdi 2:2 protiv Milana u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope.

Autogol, penali, isključenje – sjajna utakmica viđena je na „Marakani“, a crveno-beli nose remi na revanš sledećeg četvrtka, 25. februara.

PROČITAJTE JOŠ

Nije Zvezda ni sreće imala, autogol Pankova u finišu prvog poluvremena doneo je vođstvo Milanu, kome je VAR poništio dva pogotka.

A, u nastavku, sjajna bitka… Izjednačenje Kange iz penala, pa sumnjiv penal za italijanskog velikana za 1:2 u režiji Tea Ernandeza i onda drugi žuti karton, odnosno crveni za Milana Rodića.

I nisu se predali puleni Dejana Stankovića, a uloga heroja opet je pripala Milanu Pavkovu. Nebeski skok na prvoj stativi prilikom centaršuta Falka iz kornera sa desne strane i parabola u suprotan ugao za konačnih 2:2.

Za trans navijača Zvezde, barem na društvenim mrežama, kad već nisu mogli da budu na tribinama zbog epidemioloških mera usled pandemije koronavirusa.

„Idemo dalje, opraćemo ih u Milanu. Stankoviću, od sada ga voliš, je l’ da“, samo su neki od komentara zvezdaša na Tviteru.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar