Foto: Printscreen/Youtube: UNA TV

Poznati analitičar je odgovorio selektoru Srbije.

Dragan Stojković Piksi je prilikom gostovanja na televiziji „K1“ pokušao da bira reči, ali je onda na momente (ne)namerno bio grub.

Osvrnuo se najviše na komentare koje su prethodnih dana izneli Nemanja Vidić i Rade Bogdanović, proslavljeni srpski fudbaleri.

PROČITAJTE JOŠ

Otkrio je da ne zna ko je Bogdanović, ali po rečima fudbalskog analitičara to nije istina.

„Pošto je Piksi rekao da ne zna ko sam, ja ću se predstaviti. Rodom sam iz Sarajeva, od oca Slobodana i majke Nade. Rođen u opštini Novo Sarajevo, poreklom iz sela Tilava. Pošto je rekao da me ne poznaje, ja ću mu reći kako me poznaje. Mesec dana pre nego što je pobegao iz Srbije, došao je u Makedoniju na Dojransko jezero, da polaže profi licencu kako bi otišao u Japan da bude trener. Polagao je po skraćenoj i privilegovanoj proceduri, a ja sam igrom slučaja bio polaznik trenerske struke. Ima jedan detalj koji mogu da povežem u tom vremenu kako funkcioniše Fudbalski savez Srbije i kako se dobijaju licence“, počeo je Bogdanović, pa nastavio:

„Velika je Srbija, ali mnogo mala da bi se organizovala škola u Srbiji, pa su otišli u Makedoniju. Njih 6-7 trenera i 3-4 ljubavnice. Bili smo dole na tom jezeru i tada je došao Piksi. Bio je smešten preko puta moje sobe. Taj dan kada je došao otišao je da se tušira. Niko mu nije rekao da nemamo vode preko dana jer je restrikcija. Onda Piksi izlazi iz sobe, peškir oko struka, na glavi mu pena od šampona, jedno oko zatvoreno, na drgo škilji i pita me: „Bogdane, ima li tople vode?“ Ja mu kažem: „Piksi nemamo tople vode, imamo restrikciju od osam do šet uveče, moraćeš hladnom da se tuširaš’. Vrlo dobro znam da on mene zna. A onda je dobio licencu po skraćenoj proceduri. Mentora je sam odabrao, bio je iz Francuske. Nije da mu mentor bude čovek koga su zvali „Svinja“. Tako da mislim da on mene poznaje“, rekao je Bogdanović za UNA TV.

BONUS VIDEO Stadion Dubočica u Leskovcu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare