Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

Oštar kao i uvek.

Rade Bogdanović, bivši fudbaler Verdera i Atletiko Madrida, nije se suzdržavao u kritikovanju Baraka Bahara, trenera Crvene zvezde.

PROČITAJTE JOŠ

Pojasnio je da igra njegovog tima ne govori o kvalitetu tima.

„Može on da uigrava šta hoće, to je takozvana “mazalica”, to je bacanje prašine u oči, on nema kvalitet. Crvena zvezda sa ovim igračima je napravljena da bi mogla parirati u Evropi, ona sada parira Radniku iz Surdulice ili manjim klubovima sa manjim budžetima. Prividnu stvar je napravio FK Crvena zvezda veliki novac je investirao, ali ta količina novca ne oslikava kvalitet fudbalera koji je došao u njegove redove. Plata veća od 100 hiljada evra ne govori da je to dobar fudbaler. Videlo se u ovih nekoliko kola u Evropi da je FK Crvena zvezda pun Kulibalija“, počeo je proslavljeni fudbaler.

Zatim se osvrnuo na činjenicu da je Zvezda promenila golmana, da Aleksandar Katai ne igra na svom nivou, ali je problem na kraju video na potpuno drugoj adresi.

„Prvo mislim da je ovaj golman dobra zamena za Borjana, jer ni Borjan poslednjih godina nije Bog zna šta branio u Crvenoj zvezdi ako ćemo da analiziramo detalje. Katai nema ritam, kuburio je sa povredom, a čini mi se da ni sistem trenera ne trpi jakog individualca u timu koji može utakmicu da reši jednim potezom. Tu je odabir trenera, ali mislim da je najveći problem to ko je tog trenera odabrao.“

Nije skrivao nezadovoljstvo strukturom u Superligi Srbije.

„Liga je jako loša. Nema potrebe da se pretvarmo da ne vidimo da se ovde lopta gura, a ne šutira. Pokušava da se kopira evropski fudbal. Partizan će da bude prvi do kraja jesenjeg dela sezone, a na proleće neka mu je Bog u pomoći. Zvezda će da bude šampion. Ova vladajuća struktura u fudbalskom klubu ne može da podnese da ne bude blizu kase i novca Evropske kuće fudbala. Videćete VAR i prevare, videćete mnogo što šta od onog što smo već viđali na fudbalskim terenima“, rekao je Bogdanović za „Maxbet Sport.“

BONUS VIDEO Maradona – fudbalski čarobnjak iz Buenos Ajresa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare