Foto: EPA-EFE/SERENA CAMPANIN

Nova tragedija na fudbalskim terenima potresla je ceo svet, jer se još jedan igrač srušio na terenu i nije mu bilo pomoći.

PROČITAJTE JOŠ

Tokom fudbalske utakmice u Alžiru, na meču druge lige između Moludia Saide i ASM Orana, život je izgubio kapiten ekipe Moludia, Sofian Lokar (30).

Prema prvim informacijama, igrač je doživeo srčani udar, a umro je na putu do bolnice.

Lokar se u jednom trenutku utakmice sudario sa golmanom svoje ekipe i nakon što mu je ukazana pomoć, nastavio je meč. Međutim, deset minuta kasnije se srušio na travu, a posle borbe da mu spasu život, Lokar je nažalost preminuo.

Igrači na terenu su bili u stanju potpunog šoka kada je javljeno da je Lokar umro, a mnogi nisu uspeli da sakriju suze.

Saučešće porodici je izrazio i Frank Riberi, Francuz koji svoje korene vuče iz Alžira. Da tragedija bude strašnija, Lokar se oženio pre nedelju dana.

Prema pisanju tamošnjih medija, Lokar se oženio pre samo nedelju dana.

Podsećamo, ovo je već četvrta smrt fudbalera u kratkom periodu.

Hrvatski igrač Marin Čačić (23) i fudbaler prvoligaškog kluba u Omanu Mukaled Al-Rakadi (29) izgubili su živote prethodnih dana. Čačić je preminuo tri dana pošto se srušio na treningu svog tima NK Nehaj iz Sinja, dok je Al-Rakadi kolabirao tokom zagrevanja pred utakmicu, a izdahnuo je nedugo potom.

U subotu je i Srbiju potresla vest da je takođe od posledica srčanog udara preminuo bivši igrač Jagodine i Grafičara Nemanja Mirosavljević (25).

BONUS VIDEO Sahrana Dušana Ivkovića na Novom groblju

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram