Foto: FK Crvena zvezda

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Milan Borjan oduševljen je gestom navijača tog kluba koji su mu posvetili transparent na stadionu "Rajko Mitić".

PROČITAJTE JOŠ:

Zvezda je na svom stadionu u meču 24. kola Superlige pobedila Proleter sa 4:0, a Borjan je nekoliko dana ranije postao apsolutni rekorder po broju utakmica odigranih u evropskim takmičenjima za Zvezdu.

Crveno-beli već četiri godine konstatno igraju Ligu Evrope ili Ligu šampiona i Borjan je sve to vreme startna „jedinica“, pa je protiv Milana odigrao 51. i 52. meč.

„U fudbalsku odanost ne umire vera, hvala ti Borjane što gledam rekordera“, piše na transparentu upućenom golmanu srpskog šampiona. Stadion je, po običaju poslednjih meseci bio prazan tokom meča.

„Malo je reći da ste me večeras ostavili bez reči. Svaki put kad igramo utakmicu zamišljam da ste tu. Toliko nam nedostajete jer vi ste naša istinska snaga i moć, hrabrost.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milan Borjan (@borjan_milan_official)

„Vaša pesma nam daje krila, tera nas da gazimo sve jače i snažnije, da obaramo klupske i individualne rekorde. Hvala vam ‘delije’! Jedva čekam da nam se vratite na stadion. Hvala vam ‘delije’, bez vas na tribini stvarno trulo je“, zahvalio se kapiten crveno-belih.

Da podsetimo, on je po broju evropskih mečeva prestigao Vladimira Petrovića Pižona koji je odigrao 50 utakmica za Zvezdu.

Inače, crveno-beli su u šesnaestini finala Lige Evrope ispali od Milana koji je prošao dalje posle dva remije – 2:2 u Beogradu i 1:1 u Italiji.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar