Iz TSC poručuju pred gostovanje Radu da se oni pitaju i nadaju se pobedi na Banjici
Zoltan Sabo; Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Trener fudbalera TSC iz Bačke Topole, Zoltan Sabo, nada se da će njegov tim protiv Rada u drugom kolu Superlige prikazati istu igru kao i u prethodnom susretu sa Vojvodinom.

„Kada bismo mogli da prenesemo to drugo poluvreme iz prvog kola na svih 90 minuta protiv Rada, onda bismo se mogli nadati pobedi“, rekao je Sabo.

On je dodao da je Rad dosta promenio sastav u odnosu na prošli sezonu, te da je ekipa sastavljena od mladih igrača, ambicioznih, brzih, motivisanih.

PROČITAJTE JOŠ

„Ipak, mi se pitamo, nadam se da ćemo pobediti, mada stvarno očekujem jednu tešku utakmicu jer i mi još nismo uhvatili onaj pravi prvenstveni ritam“, rekao je Sabo.

Levi bek Nemanja Petrović, koji je baš iz Rada došao u TSC, istakao je da će dati sve od sebe da doprinese svojoj novoj ekipi.

„Očekujem jak otpor Rada, imaju novog trenera i dosta novih igrača, ali verujem da ćemo pobediti i doneti tri boda u Bačku Topolu“, kazao je Petrović.

Napadač Nenad Lukić veruje da će tim nastaviti sa istim igrama i da će ponoviti izdanje iz većeg dela meča sa Vojvodinom, i da u tom slučaju pobeda neće doći u pitanje.

Foto: Srđan Stevanović/Starsport

„Mislim da smo kvalitetnija ekipa od Rada, ali moramo to da pokažemo na terenu. Danas je fudbal jako izjednačen i ako ne date 100 odsto, nećete pobediti nikog. Na nama je da odigramo maksimalno angažovano od prvog minuta i da se vratimo sa prvom pobedom u novoj sezoni“, rekao je Lukić, koji se osvrnuo na dodelu nagrade za najbolje strelce prošle sezone za Vladimira Silađija i njega.

„To je podatak za respekt, koji pokazuje i kako TSC igra, napadački, sa mnogo golova. Tako smo počeli i u prvoj utakmici i verujem da ćemo tako i nastaviti“, rekao je Lukić, koji je, kao i Silađi, bio strelac i na meču prvog kola.

Utakmica između fudbalera Rad i TSC igra se u sredu od 19 sati na Banjici.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar