Foto: EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Tuga i dalje ne prestaje

Tokom prethodnih dana poruke i oproštaji Siniše Mihajlovića bili su glavna tema u fudbalskom svetu, a među onima koji su imali šta da kažu našao se i Alesandro Voljako.

U pitanju je mladi fudbaler Bolonje, koji je inače dugogodišnji partner Sinišine ćerke Virdžinije. Popularni Aleks je od svog tasta pokupio mnoge fudbalske, ali i životne fore, a poznato je da su imali veoma dobar odnos.

PROČITAJTE JOŠ:

„Srećan put, Siniša, ponosan sam što sam tvoj usvojeni sin, brinuo si se o meni, razumeo si me na prvi pogled i nije nam trebalo mnogo reči. Imali smo još mnogo toga da uradimo, ali tvoja duša će ostati ovde zauvek, ništa na svetu neće izbrisati ono što si uradio, hrabrost sa kojom si se borio i dostojanstvo koje samo veliki kralj može da ima. Bio si pravedan čovek i obećavam ti da ću nastaviti da sledim tvoje vrednosti“, napisao je Voljako na Instagramu.

Potom je dodao:

„Jednog dana ćemo se ponovo sresti, nastavićemo da gledamo utakmice, a ti ćeš me terati da jedem više srpske hrane. Čekaj me i zaštiti nas odozgo, dok ne dođe vreme da pronađem tvoj lep i mrzovoljan pogled. Volim te“.

Voljako je rođen 1998. godine, a ponikao je u Juventusu, za koji nikada nije nastupao u seniorskom sastavu. Prošle sezone bio je na pozajmici u Beneventu, gde se posebno istakao, pa bi u narednih nekoliko godina mogao da doživi uspon karijere.

BONUS VIDEO Siniša Mihajlović (1969 – 2022)

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar