Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Nešto posle 11 časova situacija oko stadiona "Rajko Mitić" vraća se u normalu, a jake snage pripadnika Žandarmerije napustile su Ljutice Bogdana.

Opsada stadiona Crvene zvezde bila je od srede u večernjim časovima, na celom potezu od klupskih kapija i zgrade Sportskog društva, i niko nije mogao da priđe „Marakani“.

PROČITAJTE JOŠ

Čak ni zaposleni u klubu, ali se sada situacija vraća u normalu, pošto su se naoružani specijalci povukli nešto pre 12 sati.

Pre podnevni treninzi su bili otkazani i trebalo bi da budu održani kasnije tokom dana, dok se zaposleni u Crvenoj zvezdi polako vraćaju na svoja radna mesta.

Iz kluba se zvanično nisu oglašavali ovim povodom, a generalni direktor Zvezdan Terzić je u kratkoj poruci za „Sputnjik“ samo poručio „da je sve u redu“.

Podsetimo, u toku noći uhapšeno je i zadržano 17 osoba osumnjičenih za udruživanje radi izvršavanja teških krivičnih dela među kojima su otmice i ubistva, saopštio je tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić.

Saopšteno je i da su u toku pretresi i uviđaji na 30 lokacija, zbog čega je pod opsadom policije bio i stadion Partizana u Humskoj, a prema 17 lica doneto je rešenje o zadržavanju i oni će biti sprovedeni Tužiocu za organizovani kriminal.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare