Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Jake policijske snage od sinoć se nalaze i oko stadiona Crvene zvezde, ali i u Humskoj oko stadiona Partizana, koji je takođe pod potpunom blokadom i gde je na snazi - hapšenje.

Opsadno stanje u srpskom fudbalu, zbog nečega što baš i nema veze s fudbalom…

Policija se od srede u kasnim večernjim časovima, pod punom opremom s dugim cevima, nalazi i u Humskoj, pa stadionu Partizana ne može da se priđe ni sa jedne strane.

PROČITAJTE JOŠ

Ista situacija je i nedaleko odatle, pošto je pod opsadom i stadion Crvene zvezde u Ljutice Bogdana.

Međutim, naši fotoreporteri na licu mesta zabeležili su i hapšenje na stadionu Partizana. Kako javljaju reporteri Nova.rs, gužva je manja nego oko „Marakane“, ali je prilaz takođe blokiran.

Sve se dešava u okviru akcije koju su sproveli pripadnici Bezbednosne informativne agencije (BIA) i Tužilaštva za organizovani kriminal, u cilju hapšenja pripadnika organizovane kriminalne grupe koja se sumnjiči za najteža krivična dela.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Uhapšeno je ukupno 16 osoba, do sada, među kojima su vođe navijača Partizana Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja i Marko Miljković. Policija radi na preteresu više desetina lokacija širom grada, među kojima je i prostorija na južnoj tribini stadiona u Humskoj.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare