Vladimir Vuleti i Mirko Poledica
Vladimir Vuletić i Mirko Poledica Foto:Srđan Stevanović/Starsport

Vladimir Vuletić, potpredsednik FK Partizan i Mirko Poledica, predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost", ponovo su došli u sukob.

Povod za novu Tviter prepisku bio je vodeći pogodak Crvene zvezde na meču u Šapcu, kada je Nikola Krstović primio loptu na ivici kaznenog prostora.

PROČITAJTE JOŠ:

Mnogi su doveli u pitanje da li je bio ofsajd ili ne, a Poledica je to pokušao da objasni ovako.

„Ofsajd, ništa sporno. Ovakve situacije jako teško pomoćnici mogu da vide, bez VAR-a ovo je neizdrživo, svake nedelje će biti sličnih situacija…Mi na snimku vratimo deset puta da bi bili sigurni. Sudije ovo teško vide, radi se o jakom malom ofsajdu, a mora da donese odluku odmah. Pravilo kaže, ako nisi siguran, ne dižeš zastavicu. U ovakvim situacijama VAR je najkorisniji. Bio je i penal za Crvenu zvezdu nad Benom“, napisao je Poledica.

PROČITAJTE JOŠ: Partizanovi stranci četiri puta pogodili mrežu Javora

Nešto kasnije, oglasio se i Vuletić koji je zamerio Sindikatu profesionalnih fudbalera, na čijem čelu je Poledica, da se nije javno borio za uvođenje VAR tehnologije.

Poledica je temu zatim usmerio u drugom pravcu.

„Da ne zaboravim profesore, FK Partizan duguje sadašnjim i bivšim igračima preko pet miliona evra. Za to je isto potreban VAR. Igrači su radnici, poštujte radnike. Nadam se da je sa vama iz uprave kluba bolja situacija i da su plate redovnije“, napisao je Poledica.

Vuletić mu je odgovorio:

„Da ne zaboravim, Mirko, koliko Zvezda i Vojvodina duguju? Budući da ja u klubu radim pro bono, mene zanima koliko Vi zaradjujete od fudbalera? I niste odgovorili: da li je Vaš Sindikat ikada javno podržao uvođenje VAR tehnologije?“.

Nije morao dugo da čeka na odgovor:

„Bolje bi bilo da ste zaposleni u klubu, verujem da bi imali manje dugova prema igračima. Ne može se nijedan profesionalni posao raditi pro bono, ako se žele ozbiljni rezultati. Za Vašu info, FIFPro je prvi u svetu predložio VAR, tako je krenulo“, dodao je Poledica.

Međutim, Vuletić nije odustao traživši odgovor na svoje pitanje.

„Ponavljam pitanja: Koliko Vi zarađujete od profesionalnih fudbalera? Da li je SPF Nezavisnost u Srbiji javno podržao uvođenje VAR tehnologije?“.

Poledica je završio prepisku time da Vuletić pita igrače crno-belih za odgovor.

„Pitajte igrače Partizana koliko plaćaju mene, a koliko neke druge, pa objavite… Sindikat je javno predložio VAR još pre tri godine, slabo pratite“, zaključio je predsednik sindikata fudbalera.

Kako god bilo, spornih situacija je bilo i u proteklom kolu,  a polemike su nastavljene.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare