Foto: Twitter/Liverpool

Jirgen Klop nije zaplakao tokom oproštaja na poslednjoj utakmici kao trener Liverpula, aprema rečima igrača nije plakao ni u svlačionici, ali ga je nakon toga dotuklo jedno pismo navijača.

Na video snimku koji je podelio Liveprul, Klop se može videti kako čita neke od poruka navijača. Priznao je da će biti ovde ‘do 2028’ ako odgovori na ‘jedan posto’ pošte koju je primio u poslednjih mesec ili dva, ali je prikazan kako čita neke.

Od pregledavanja gomile umetničkih dela do uveravanja desetogodišnjeg navijača da najbolje tek dolazi, bila je očigledna iskrena toplina koju Klop oseća prema navijačima kluba. On je otkrio da je mnogo „razmišljao“ o mladim navijačima kada je donosio odluku da napusti Liverpul — istakao je da nisu poznavali drugog menadžera, što će se promeniti dolaskom Arnea Slota.

PROČITAJTE JOŠ

„Ono što mogu da im kažem je kako sam rekao, budućnost je svetla. Sve će biti u redu, a sledeći izgleda bolje, mlađi je, ima više energije, a i vi ćete ga voleti, siguran sam 100 odsto“.

Klopa je takođe dirnula muzička kutija koja svira melodiju.

Ali gde je Klop zaista morao da počne da briše suze bio je snimak Šona Koksa. Pretrpevši povrede koje su mu promenile život u ničim izazvanom napadu u blizini Enfilda, klub i menadžer su ga podržali. Montaža klipova je pokazala kako ponovo napreduje u hodanju uz pomoć egzoskeleta.

A nakon poruke obožavateljice po imenu Moli Gardner, koja se borila sa pankreatitisom, oblikom raka. Ona je ispričala kako je Klop inspirisao da veruje i da se bori i da je zahvaljujući njemu pobedila bolest.

Klop je sugerisao da je možda vreme da prestane, osim ako medijski tim ne pokušava da ga ubije. Vidno emotivan, izrazio je ogromnu zahvalnost što je uspeo da inspiriše ljude.

„Pročito sam, verujem, ljudi to kažu. Ali kako to mogu biti ja? Mislim… ako Moli kaže da sam imao taj uticaj na njen život, to je dobro. Veoma dobro“.

Za kraj je istakao.

„Hvala vam hiljadu puta ili više, posebno od srca, što ste proveli vreme pisanja ovih stvari. Nikada vas neću zaboraviti, sve vas“.

BONUS VIDEO Francuska vs Španija, gol za pobedu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare