Posle dva meseca pauze, fudbal se vratio, željni lopte bili su i u Humskoj, pa su brojne zanimljivi scene viđene u duelu između dve ekipe Partizana.

„Beli“ su na praznom stadionu u Humskoj slavili protiv “crnih” sa 3:2. U prvom planu su bile velika želja i borbenost, i jasno je bilo koliko je izabranicima Sava Miloševića stalo da igraju.

Usled ogromne želje dolazilo je i do nesporazuma, pa je i Milošević morao da „reaguje“ na poluvremenu. Skrenuo je pulenima pažnju da se ne svađaju, kao i da treba da zaborave na propuštene šanse jer se radi o – trening meču.

PROČITAJTE JOŠ

„Crni“ su mnogo hteli i nekako se više nervirali, dok su „beli“ imali inicijativu… U jednom od brojnih napada koji su išli preko Rajka Brežančića, levi bek je izbacio Đorđa Ivanovića, iako je Bojan Matić signalizirao i bio taj koji je tražio loptu.

To je dovelo do rasprave na neki način i simpatične „svađe“ oko lopte, i to dva velika drugara, a „rival“ je već krenuo u napad na drugoj strani.

Zbog toga je Milošević još jednom morao da ih upozori da se radi o treningu, te da golovi nisu u prvom planu, već da se razigraju i da se ne povrede prilikom povratka na teren posle dvomesečne korona pauze.

Ipak, sigurno da bivšem centarforu na crno-beloj klupi prija odnos prema utakmici i to što su igrači imali takmičarski naboj.

Viđeno je nekoliko lepih akcija na obe strane i Milošević je mogao da bude zadovoljan, čak delom i iznenađen kako je sve izgledalo u Humskoj.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar