Savo o prvom meču: Otkucaji srca na 200, ali bilo je dobro

Fudbal 16. maj. 202013:58
Podeli:
Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Prvi put posle duže od dva meseca fudbaleri Partizana su istrčali na teren, podelili se među sobom i odigrali meč, a trener Savo Milošević nije krio zadovoljstvo.

Rezultat u okršaju „belih“ i „crnih“ bio je u drugom planu, ali treba pomenuti da su „beli“ odneli pobedu rezultatom 3:2.

PROČITAJTE JOŠ

Savo Milošević je posle meča u Humskoj poručio da mu je drago zbog povratka fudbala.

„Razgovarao sam sa stručnim štabom, svako je imao individualni osećaj, jer su neki bili na tribinama da bismo imali sliku iz svih uglova. Svi smo se složili da je nekih 55-60 minuta bilo dobro, iznenađujuće dobro obzirom na situaciju i da smo van ritma već dva meseca. Dobar voljni momenat. Naravno da u poslednih 10 ili 15 minuta ritam padne, jer su noge bile teške“, poručio je Milošević.

Osim uloge trenera, Milošević je donekle imao i ulogu sudije na samom terenu.

„Rekao sam igračima da je zabranjeno da prigovaraju sudiji, ali jako je teško suzdržati se kada su otkucaji srca na 200. Lako je sa strane pričati, reagovati i donositi zaključke. Kada ste na terenu i počne da vam se muti u glavi, jako je teško da se iskontrolišete. Imale su obe ekipe voljni momenat i želju za pobedom, onda mogu malo da dopustim i nervoze“, iskren je Savo.

Trener Partizana pohvalio je svoj tim zbog zalaganja i svega prikazanog.

„Zaista sam zadovoljan i odnosom i kvalitetom igre u većem delu. Teren je bio perfektan i videlo se da momci žele da igraju“, izjavio je Savo i dodao da će naredna nedelja biti najzahtevnija za igrače.

„Moramo da pojačamo ritam, jer posle sledi početak prvenstva i tada moramo da spuštamo. Verujem da smo napravili dobru osnovu i bazu da možemo da pojačamo ritam“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar