Foto: youtube.com

Fudbaleri Partizana protiv Zaglembja su odigrali prvi prijateljski meč u sezoni, koji su dobili sa 2:1 zahvaljjujući golu Štulića.

Izabranici Aleksandra Stanojevića su poveli preko Holendera, ali su brzo i primili gol, pa je dugo bilo 1:1.

U 31. minutu je Banjak asistirao, odlično je uposlio mađarskog reprezentativca, ali su nešto kasnije Poljaci uspeli da jednu ozbiljniju šansu materijalizuju preko Mraza.

Partizan je utakmicu počeo u sastavu Stojković, S.Marković, Vujačić, Banjak, Brežančić, Šćekić, Suma, Pavlović, Jović, Holender, Bajbek, u nastavku se izvršilo dosta izmena u skladu sa standardnim planom pripremnih utakmica, a šansu je kao džoker iskoristio Štulić.

Asano je propustio nekoliko izglednih prilika, u 86. minutu je mogao da matira Poljake iz duela „1 na 1“, golman Zaglembja je uz brzo istrčavanje uspeo da ga ukroti.

U neverici je bio Japanac, nije mogao da se pomiri sa još jednom propuštenom šansom, ali je zato sve nadoknadio mladi Štulić već u prvom narednom napadu.

Akciju je započeo Natho idealim dodavanjem za Lazara Markovića, koji je sačekao pravi trenutak ispadanja odbrane i ubacivanje Štulića u prostor po levoj strani.

Mladi ofanzivac crno-belih je bez mnogo oklevanja poslao loptu u suprotan ugao za 2:1.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare