Foto: FK Partizan

Bivši selektor reprezentacije Srbije, Radovan Ćurčić, zvanično je pojačao stručni štab Partizana.

PROČITAJTE JOŠ

Ćurčić je u karijeri je dva puta vodio Javor iz rodne Ivanjice, a bio je i šef stručnog štaba Borca iz Čačka.

Od 2010. radio je u Fudbalskom savezu Srbije, a selektorsku funkciju obavljao je od 2014. do 2016, pošto je prethodno bio trener mlade reprezentacije.

„Zaista mi je veliko zadovoljstvo što sam došao u klub kao što je Partizan. Ne samo da ću raditi sa meni izuzetno dragim ljudima, već što je ovo sredina koja uvek teži najvišim ciljevima“, rekao je Ćurčić.

Zadovoljstvo potpisanim ugovorom nije krio ni generalni direktor Partizana, Miloš Vazura.

„Potpisali ugovor sa mladom nadom našeg kluba i siguran sam budućim asom Nikolom Štulićem, a potom i sa još većim zadovoljstvom, sa trenerom i nekadašnjim selektorom reprezentacije Srbije Radovanom Ćurčićem. Partizan u subotu kreće sa zvaničnom prozivkom i pripremama za novu sezonu, te se upravo i dolazak Ćurčića poklapa sa našim ambicijama i ciljevima“, kazao je Vazura.

Savo Milošević, šef stručnog štaba crno-belih zahvalio se na saradnji dosadašnjem pomoćniku Milanu Đuričiću.

„Prvo bih želeo da se zahvalim Milanu Đuričiću – Đumiju na sjajnoj saradnji i profesionalnom odnosu koji imamo ne samo tokom ovog mandata u Partizanu, već godinama unazad kroz različite selekcije FSS. Đumi je pre svega prijatelj i neko sa kim smo svi mi delili i uspehe i boli poslednjih godinu i po dana, jurišali na derbije, osvajali prošle godine zajedno Kup, ušli u Evropu. Stoga je njegov doprinos našoj zajednici ogroman. Shodno i promenama koje sam najavio, izuzetno sam srećan što se Ćurčić priključio stručnom štabu, jer sam siguran da će energijom i znanjem doprineti našoj fudbalskoj viziji“, rekao je Milošević za klupski sajt.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)