Foto: Privatna arhiva

Još jedna jasna poruka navijača rukobodstvu u Humskoj.

Navijači Partizana polako radikalizuju protest protiv aktuelne uprave fudbalskog kluba, a poslednja akcija je bila usmerena ka loži stadiona u Humskoj gde inače sede članovi rukovodstva.

Mesta na zapadnoj tribini stadiona koja su rezervisana za čelne ljude kluba dobrim delom su uništena nakon akcije koju su najverovatnije sproveli navijači.

PROČITAJTE JOŠ

Uništene su fotelje za sedenje, koje su isečene oštirm predmetima, a sa unutrašnje strane su ispisani uvredljivi grafiti.

Foto: Privatna arhiva

„Lopovi“, i „Uprava napolje“ je ispisano crnom bojom, a sa spoljne strane se takođe vide iste poruke uz jednu koja je bila upućena i generalnom direktoru Milošu Vazuri.

Navijači su nedavno blokirali centar grada kada su u navijačkom korteu napravili veliki protest i izneli zahteve da uprava kluba protiv koje javno protestuju već više od godinu dana.

Milorad vučelić je podneo ostavku na mesto predsednika, ali se zahteva i odlazak Miloša Vazure i kompletne Skupštine kluba.

Foto: Privatna arhiva

Partizan u nedelju od 19.05 igra meč sedmog kola Superlige srbije protiv Radnika i imaće priliku da pobedom pretekne Crvenu zvezdu na tabeli.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare