Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Velika bura u Partizanu.

Tek je prošlo tri kola od početka nove sezone u Srbiji, a u Paritzanu je već vanredno stanje.

Crno-beli su po drugi put ostali bez pobede nakon remija sa TSC-om što je izazvalo buru u klubu jer Partizan već sada zaostaje četiri boda za najvećim rivalom Crvenom zvezdom.

PROČITAJTE JOŠ

Pojavile su se informacije da uprava želi da smeni trenera Iliju Stolicu zbog loših igara i rezultata, međutim, kako stvari stoje sapunica u klubu tek sledi.

Kako piše „Sportski žurnal“, trener crno-belih je tražio da klub napusti sportski direktor Ivica Iliev.

Navodno, sportski direktor Ivica Iliev i trener Ilija Stolica se ne slažu u viziji tima, pa ovaj list prenosi da je Stolica čak tražio i odlazak Ilieva i pre meča protiv TSC-a.

Problem leži u činjenici da je ključnu ulogu u dovođenju Stolice imao predsednik Milorad Vučelić koji je prelomio potragu za novim trenerom iako se nagađalo da sportski sektor oličen u tandemu Ivica Ilev – Miloš Vazura preferira drugačija rešenja.

Problem je kako se navodi bio koncepcijske prirode i veruje se da Stolica nije bio zadovoljan pronađenim rešenjima u letnjem prelaznom roku, iako je već nakon kiksa u Humskoj poručio da je zadovoljan onim što trenutno ima i da je potrebno samo da se tim uigra u narednom periodu.

Podsetimo, Partizan je doveo Šehovića, Filipovića, Markovića, Belića, Andradea i Dijabatea, dok je bilo i mnogo odlazaka iz kluba, prvenstveno igrača kojima su istekli ugovori kao što su Marković, Jojić, Miljković, Miletić i drugi.

BONUS VIDEO Fudbalski klub Partizan predstavio novu garnituru dresova

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar