FK Partizan, FK Soči
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Fudbaleri Partizana otputovali su na Azorska Ostrva na meč protiv Santa Klare u borbi za Ligu konferencija.

PROČITAJTE JOŠ:

Klub je objavio spisak putnika i zabrinjavajuće za tim Aleksandra Stanojevića je što na njemu nema Danila Pantića i Saše Zdjelara.

Puz Azorskih Ostrva nije krenuo ni Matija Đorđević, mladi štoper, ali je hendikep veći kada je reč o povređenima – Zdjelaru i Pantiću.

Prvi zbog toga što popunjava rupe u veznom redu i zaustavlja protivnike, drugi zato što ove sezone igra u veoma dobroj formi, asistira i postiže golove.

Spisak Partizana za prvi meč sa Santa Klarom:

Aleksandar Popović, Nemanja Stevanović, Milan Lukač, Ivan Obradović, Slobodan Urošević, Siniša Saničanin, Igor Vujačić, Aleksandar Miljković, Marko Živković, Bojan Ostojić, Milan Smiljanić, Lazar Pavlović, Aleksandar Šćekić, Miloš Jojić, Aleksa Terzić, Lazar Marković, Aleksandar Lutovac, Filip Holender, Sejduba Suma, Bibars Natho, Marko Milovanović, Rikardo Gomeš i Samed Baždar.

Partizan je na Azorska Ostrva krenuo u sredu u jutarnjim satima, put traje oko pet i po sati, vremenska razlika je dva časa unapred u odnosu na Srbiju, a meč se igra u četvrtak od 22 sata i 30 minuta po srpskom vremenu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar