Partizan Natho Suma
Natho i Suma Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Kritikovao je Savo Milošević svoje izabranike za izdanje u večitom derbiju, a Partizan takmičenje u Superligi nastavlja protiv niškog Radničkog na svom terenu od 20 sati.

Meč u Humskoj sa viceprvakom Srbije stiže posle 0:0 na Marakani, nakon čega je ostalo 11 bodova razlike između večitih.

Svestan je i Milošević da će teško svrhnuti Crvenu zvezdu sa trona, ali i da moraju da se vrate na nivo evropskih partija ako žele iole uspešno proleće.

„Odmah posle derbija rekao sam da nisam zadovoljan i to se u najvećoj meri odnosilo na moju ekipu. Da nisam zadovoljan i da možemo bolje. Potvrdu mojih reči dobio sam i od igrača. Detaljnu analizu ne mogu da iznosim pred vama. Želja nam je bila da podignemo nivo, ali sam već rekao da će biti teško u našoj ligi”, rekao je Milošević.

PROČITAJTE JOŠ

Trener crno-belih neće moći da računa na Sejdubu Sumu zbog žutih kartona, a svi ostali aduti su mu na raspolaganju. Nije isključeno da Bibrasa Natha pomeri iza napadača, čime bi se Aleksandar Šćekić našao u tandemu sa Sašom Zdjelarom na poziciji zadnjeg veznog.

Druga opcija je da šansu od početka dobije supertalentovani omladinski reprezentativac Lazar Pavlović na poziciji „desetke“.

Ni Radnički neće biti kompletan u Humskoj, jer trener Radovan Batak neće moći da računa na barem trojicu igrača.

„Povređeni su Kojić, Maslać i Milosavljević, a moramo da vodimo računa i o utakmicama koje nas čekaju posle Partizana. Njihova mesta u protokolu zauzeće trojica omladinaca – Mitrović, Ćirković i Sićović. Utakmica sa Partizanom nije nikakvo finale, u nastavku sezone čekaju nas izuzetno bitni mečevi, cilj nam je Evropa i od njega nećemo odstupiti”, istakao je Batak.

Povodom međunarodnog Dana žena, Partizan je odlučio da ulaz na stadion za dame bude besplatan protiv Radničkog. Isto važi i za decu do 14 godina. Ulaznice za južnu tribinu koštaju 300 dinara, a za istočnu i zapadnu po 500.

SUPERLIGA, 25. KOLO

Petak:

Čukarički – Spartak 4:1 (3:0)

(Birmančević 20, Tedić 32, Docić 37p, Šapić 72 – Denković 66)

Subota:

Mačva – Crvena zvezda 16

Napredak – Partizan 16

Rad – TSC 16

Radnik – Javor 16

Vojvodina – Mladost 16

Partizan – Radnički 20

Nedelja:

Inđija – Voždovac 14

superliga