Batak
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Radoslav Batak izjavio je da mu se veoma dopada kako igra Partizan pod vođstvom Save Miloševića, ali da će njegov tim pokušati da iskoristiti svoje šanse na gostovanju u Humskoj.

„Gostujemo Partizanu, koji je veoma dobra ekipa, igra lep fudbal i jako mi sve sviđa kako oni izgledaju pod vođstvom Sava Miloševića. Posebno su bili dobri jesenas kada su igrali u Ligi Evrope, a ja sam ispratio sve njihove mečeve. Partizan igra atraktivan fudbal, voli da se nadigrava. Mi smo se temeljno pripremali za ovaj susret i probaćemo da iskoristimo naše šanse i dođemo do povoljnog rezultata“, rekao je Batak na konferenciji za medije.

PROČITAJTE JOŠ

Prema njegovim rečima, Nišlije će biti oslabljene u Beogradu.

„Povređeni su Kojić, Maslać i Milosavljević, a pošto moramo da vodimo računa i o utakmicama koje nas čekaju posle Partizana, njih trojica neće putovati u Beograd. Njihova mesta u protokolu zauzeće trojica omladinaca, a to su Mitrović , Ćirković i Sićović. Ponavljam, u Beogradu ćemo dati sve od sebe da ostvarimo povoljan rezultat po nas, ali utakmica sa Partizanom nije nikakvo finale. Nas u nastavku sezone čekaju izuzetno bitni mečevi, cilj nam je Evropa i od njega nećemo odstupiti“, istakao je Batak.

Utakmica 25. kola Superlige između Partizana i Radničkog igra se u subotu od 20 sati.