EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Odloženi meč zakomplikovao računicu.

Partizan je izgubio u petom kolu Lige konferencija u okviru grupe D na gostovanju Nici sa 2:1 i propustio veliku priliku da obezbedi plasman u nokaut fazu, a verovatno i prvo mesto u grupi.

Situacija po pitanju plasmana i dalje je dobra za Partizan, ali više se crno-beli ne pitaju bar kada je prvo mesto u grupi.

PROČITAJTE JOŠ

Uz sve to, i meč između Slovackog i Kelna je odložen zbog velike magle i biće odigran tek u petak pa je računica zbog toga nešto zamršenija.

Partizan će sigurno biti prvi ako pobedi Slovacko, a Nica izubili ili rezimira sa Kelnom.

U slučaju da Partizan dobije češku ekipu, ali Nica pobedi KEln, francuski tim ide dalje sa prve pozicije, a crno-beli sa druge.

Bod protiv Čeha takođe znači siguran prolaz Partizana U tom slučaju, najverovatnije kao drugoplasirani u grupi. S bodom iz poslednjih 90 minuta ekipa iz Humske je prvak grupe samo u slučaju poraza ili remija Kelna u petak protiv Slovackog, a onda njihove pobede nad Nicom kod kuće.

I najgori scenario – ako izabranici Gordana Petrića izgube pred praznim tribinama u Beogradu srpski predsatvnik bi lako mogao da ispadne. Ipak, o tome možemo više pričati posle utakmice koja će se sutra odigrati između Slovackog i Kelna. Nabolje bi bilo da bude nerešeno, a potom da Jarčevi zabeleže pobedu – pobeda domaćina Partizanu nikako ne odgovara.


Mečevi do kraja grupe

5. kolo

Slovacko  – Keln 13.00

6. kolo

Partizan – Slovacko 3.11

Keln – Nica 3.11

Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO Navijači i neredi na Zvezda – Trabzon

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar