Partizan
Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana će drugi deo priprema za novu sezonu nastaviti na Zlatiboru.

Među putnicima će se naći 30 igrača, a jedan od njih je i Abdul Sise.

PROČITAJTE JOŠ

Fudbaler iz Gvineje je zemljak Sejdube Sume, igra na poziciji defanzivca, a čitavu karijeru je proveo u francuskom Anžeru.

Pored igrača koji su nosili dres Partizana u protekloj sezoni, na pripremama će se naći i mladi veznjak Denis Stojković.

Uz njega, uz tim će biti i mladi Slobodan Stanojlović, Uroš Knežević, Nikola Štulić, Nikola Čolić, Nemanja Jović i Savo Arambašić.

Timu će se kasnije priključiti prvo pojačanje, defanzivac Maki Banjak.

Trener Savo Milošević će na raspolaganju imati još Vladimira Stojkovića, Nemanju Stevanovića, Aleksandra Popovića, Nemanju Miletića, Aleksandra Lutovca, Bojana Ostojića, Uroša Vitasa, Igora Vujačića, Slobodana Uroševića, Rajka Brežančića, Sašu Zdjelara, Aleksandra Šćekića, Bibrasa Natka, Milana Smiljanića, Lazara Markovića, Abdulaja Sisea, Sejdubu Sumu, Lazara Pavlovića, Filipa Stevanovića, Takumu Asana, Đorđa Ivanovića, Umara Sadika i Bojana Matića.

Na spisku nije mladi desni bek Dragan Bojat, koji je bio najavljen kao mogući projekat za budućnost, a postoji mogućnost da se timu pridruži golman Marko Jovičić, kome je istekla pozajmica.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram