Partizan moli navijače: Ne ulazite na teren, prete nam kazne

Podeli:
Foto:Nova.rs

FK Partizan poslao je apel navijačima uoči meča sa Santa Klarom, s naglaskom da ne preskaču ogradu tribina i da ne ulaze na teren.

Crno-beli u revanšu plej-ofa za Ligu konferencija dočekuju portugalsku ekipu ovog četvrtka od 21 sat.

Saopštenje kluba iz Humske prenosimo u celosti:

PROČITAJTE JOŠ

„Poštovana publiko, navijači i simpatizeri Partizana,

FK Partizan večeras igra najvažniju utakmicu na početku nove sezone i ona je poslednji stepenik do grupne faze Lige konferencija. Usled velikog broja disciplinskih prekršaja na evropskim utakmicama u poslednjih nekoliko sezona, izazvanih nepoštovanjem propisa UEFA (paljenje i bacanje pirotehničkih sredstava u teren, prekršaji u vezi sa rasizmom, utrčavanje publike na teren, blokiranje prolaza na tribinama i slično), FK Partizan je na korak od izuzetno oštrih sankcija u narednim evropskim utakmicama, ukoliko se ovi prekršaji ponove.

Apelujemo na sve gledaoce koji večeras budu došli na stadion da daju podršku svom klubu, da pored fer i sportskog navijanja uz poštovanje svih Kovid-19 mera, bez obzira na konačan ishod utakmice, za koji svi verujemo da će biti pozitivan, ni u kom slučaju NE PRESKAČETE ogradu i NE ULAZITE u teren!

Bezbednost svih aktera utakmice se ni na koji način ne sme dovesti u pitanje, te bi eventualno utrčavanje publike na teren, čak i u slučaju pobede FK Partizan, od strane UEFA delegata bilo evidentirano i protumačeno krajnje negativno, a klub u tom slučaju može očekivati i oštrije sankcije nego što je igranje narednih utakmica bez prisustva publike.

Stoga, molimo Vas da zajedničkim snagama poguramo večeras ‘Parni valjak’ do pobede i svu energiju usmerimo na navijanje i ljubav prema voljenom klubu!

FK Partizan, sa igračima i stručnim štabom“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar