Obradović protiv Kolubare; Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Levi bek Ivan Obradović vratio se u prvu postavu Partizana nakon pauze zbog povrede šake koju je pre četiri meseca zadobio na meču protiv Spartaka iz Subotice.

Iskusni defanzivac potom je imao i povredu butnog mišića, a prve minute u sezoni upisao je na utakmici protiv Kolubare u Lazarevcu, gde je nosio i kapitensku traku.

„Dugo nisam igrao, od povrede šake nisam igrao 90 minuta. Nisam ni prošao pripreme zbog povrede butnog mišića, ali osećam se dobro, motivisano, željan sam fudbala. Bilo mi je bitno da odigram protiv Kolubare 90 minuta, da vidim na kom sam nivou i šta da očekujem u četvrtak. Daću sve od sebe“, rekao je Obradović za klupski sajt.

PROČITAJTE JOŠ

Revanš utakmica sa ekipom Santa Klare (četvrtak, 21) je poslednja prepreka koja deli Partizan od grupne faze Lige konferencije.

„Svi želimo da dobijemo utakmicu i ostvarimo cilj. U dobrom smo momentu, igramo dobro, upoznali smo se sa Santa Klarom tamo. Znali smo dosta toga o njima, ali drugačije je kada se sretnemo na terenu. Sada znamo šta nas čeka, kako moramo da odigramo. Verujem da ćemo ostvariti cilj. Znam da je njihov najopasniji igrač u odličnoj formi, imam dosta informacija od skauting tima, tako da nijedan detalj neće promaći. Pripremiću se za sve opasnosti koje dolaze po mojoj strani“.

Stručni štab je, zajedno sa igračima, pripremljen za sve aspekte utakmice, uključujući i produžetke i izvođenje penala.

„Što se tiče penala, nisam ih izvodio na zvaničnoj utakmici, tako da će neko drugi preuzeti tu odgovornost, ali vežbaću ovih dana“, dodao je Obradović.

Levi bek crno-belih posebno je istakao podršku navijača za revanš u Humskoj protiv portugalske ekipe.

„Zna se koliko su navijači bitni. Opet se vratila ona euforija i ona emocija kod mene kao pre mnogo godina kada sam odlazio iz kluba, kada je bio pun stadion. Očekujem da u četvrtak svi budu pozitivni, da nas guraju do kraja, šta god se dešavalo na terenu i da ćemo zajedno proći dalje“, zaključio je Obradović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar