foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Fudbaleri Partizana ubedljivo su savladali Inđiju na gostovanju sa 6:0 (3:0) u 24. kolu Superlige.

„Parni valjak“ je od prvog minuta kontrolisao sva dešavanja na terenu, a inicijativu je kapitalizovao već u sedmom minutu. Ivan Obradović je probio po levoj strani, oborio ga je Aleksić, a sudija Novak Simović nije imao dilemu i pokazao je na belu tačku. Sigurno ga je izveo Natho za 1:0.

PROČITAJTE JOŠ

Drugi pogodak bio je delo Lazara Markovića koji je iskoristio odlično dodavanje Takume Asana. Šutirao je snažno, pa iako je golman Jovičić zakačio loptu nije uspeo da odbrani taj udarac.

I kada se mislilo da će se ovim rezultatom otići na odmor, desila se greška golmana Inđije. Poklekao je pred pritiskom Partizana i napravio grešku, Asano se dokopao lopte, a onda mirno odložio do Jojić koji je u trećem minutu nadoknade postigao i treći gol.

Asano je dobru igru i dve asistencije u prvom poluvremenu dodatno naplatio golom u nastavku. Odigrao je dupli pas sa raspoloženim Nathom i već u tom momentu je bilo rešeno pitanje pobednika.

Poslednji pogodak na meču delo je Nemanje Jovića koji je iskoristio novu grešku defanzivaca Inđije za 5:0.

Poslednji pogodak postigao je Vujačić nakon kornera u 90. minutu i tako upotpunio sjajno izdanje crno-belih. Šest igrača je postiglo gol na meču ovog petka.

Crno-bele već u utorak očekuje novi izazov u domaćem prvenstvu, pa će 14. uzastopni trijumf (13. u Superligi) tražiti protiv Vojvodine.

Inđija – Partizan 0:6 (Natho 7, Marković 41, Jojić 45+3, Asano 51, Jović 80, Vujačić 90)

Stadion: Inđije Sudija: Novak Simović

Inđija: Jovičić – Aleksić, Čalov, Kami, Protić – Đorđević (od 59. Pantelić), Škorić – Riznić (od 46. Đurić), Nešković (od 64. Jovanović), Bastajić – Dimitrov (od 64. Ilić).

Partizan: Stojković – Miljković, S. Marković, Vujačić, Obradović – Šćekić, Jojić (od 65. Pavlović) – L. Marković (od 54. Jović), Natho, Asano (od 65. Bajbek) – Štulić (od 54. Holender). Trener: Aleksandar Stanojević.

Superliga Srbije, 24. kolo

PETAK

Inđija – Partizan 0:6 (0:3)

(Natho 7, Marković 41, Jojić 45+3, Asano 51, Jović 80, Vujačić 90)

15.30 Vojvodina – Napredak

SUBOTA

14.00 Bačka – Čukarički

14.00 Novi Pazar – Mačva

14.00 Radnički Niš – Spartak Subotica

16.05 Metalac – TSC

16.05 Rad – Mladost

16.05 Zlatibor – Voždovac

NEDELJA

17.00 Crvena zvezda – Proleter

90′ Gol Vujačića za kraj.

Defanzivac Partizana je drugi meč zaredom strelac za crno-bele, a šesti je strelac Partizana na ovom susretu.

85′ Kraj meča na vidiku.

Igrači oba tima kao da čekaju poslednji sudijski zvižduk Novaka Simovića.

80′ Novi gol Partizana.

Mladi Jović je ušao sa klupe u 54. minutu umesto Markovića, a prvu pravu šansu je krunisao golom. Pogrešili su defanzivci Inđije, a Jović je lagano to plasirao pored golmana Inđije.

 

76′ Partizan oborio tempo.

Crno-beli su na pragu upisivanja 12. uzastopnog trijumfa u domaćem prvenstvu (ukupno 13 pobeda u nizu). Izabranici Aleksandra Stanojevića nisu dozvolili Inđiji pravu šansu i delovalo je da je pitanje pobednika već rešeno.

69′ Znatno mirnije drugo poluvreme.

Bez mnogo šansi se igralo u ovim momentima i uglavnom su kombinovali vezisti dva tima. Ipak, nijedna ekipa nije napravila veliku šansu, a Inđija je uglavnom pokušavala centaršutevima.

61′ Prva odbrana Stojkovića na meču.

Inđija je izvela slobodan udarac, a pokušaj glavom je Stojković uspeo da odbrani paradom. To je ujedno bila i njegova prva intervencija na susretu.

Domaćin je od početka susreta napravila 16 prekršaja, dok je Partizan napravio pet manje.

Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

51′ Brza akcija Partizana i gol Asana!

Asano je oduzeo loptu rivalu, dodao do Natha, koji je iz prve odigrao dupli pas. Japanac je izašao jedan na jedan sa golmanom Inđije i lako rešio tu situaciju.

7′ „Parni valjak“ kontroliše dešavanja na terenu.

Partizan od početka drugog poluvremena drži loptu u nogama, ali još uvek nije imao pravu šansu u nastavku.

PRVO POLUVREME: Inđija – Partizan 0:3 (Natho 7, Marković 41, Jojić 45+3)

45+3′ Poklon gol za Partizan!

Kakva bruka golmana Inđije. Partizan je izvršio visoki pritisak, Natho je zbnio Jovičića koji je loše odigrao i dodao samo do Asana, Japanac je ostao miran dodao do Jojića koji je iz prve matirao golmana Inđije. Sve ovo se desilo u poslednjoj sekundi prvog poluvremena, pa je sudija Novak Simović poslao igrače u svlačionicu.

Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

45′ Partizan kontroliše igru.

Crno-beli su mirno priveli poluvreme kraju, uglavnom dodavanjima u poslednjoj liniji. Čak i kada bi krenuli napred, u tim momentim se završavalo razmenom dodavanja na sredini terena uz nekoliko auta.

41′ Gol za Partizan!

Propustio je nekoliko šansi Marković, ali je sada bio neumoljiv. Asano je proigrao Markovića, koji je nakon jednog kontakta sjajno šutirao, pa je golman Jovičić samo okrznuo loptu. Prethodno je veliku grešku napravio kamerunski fudbaler Danijel Kami koji je loše reagovao i praktično dodao loptu do Asana. Crno-beli poveli sa 2:0.

37′ Štulić u bolovima, pao na travu.

Napadać crno-belih se samo srušio na teren po završetku jednog napada Partizana. Ipak, medicinski tim je utvrdio da je sve u redu, iako je Štulić imao imao bolnu grimasu.

35′ Neobična situacija na meču.

Natho je sjajno proigrao Markovića, a krilni napadač je odustao od trka ka lopti misleći da je u pitanju ofsajd. Ipak, pomoćni arbitar nije podigao zastavicu, a Jovičić je uspeo da otkloni opasnost.

24′ Inđija u prilici, pa ekspresan odgovor Partizana.

Dimitrov se našao u dobroj situaciji u kaznenom prostoru rivala, ali je sprečen u poslednjem momentu jednim klizećim startom. Sudija Simović nije sudio faul, a Partizan je odmah krenuo u kontranapad. Blokiran je udarac Asana, a nakon kornera je Vujačić dobro tukao glavom. Bio je zamalo neprecizan i propustio šansu da dva meča zaredom pogodi u dresu crno-belih.

21′ Nova šansa za Partizan

Štulić je još jednom primio dobar pas u dubinu, ušao u kazneni prostor, ali je njegov udarac odbranio golman Jovičić.

14′ Velika prilika za Markovića.

Našao se krilni napadač Partizana u dobroj šansi, ali je odlučio da pokuša da plasira loptu pored Jovičića. Golman Inđije je uspeo da uhvati živu loptu.

Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

13′ Natho još jednom na travi.

Vezni fudbaleri Inđije ne štede centralnog vezistu Partizana, pa je već tri puta do sada završio na travi nakon udaraca.

11′ Natho se vratio na teren.

Vezista Partizana je nakon jednog duela odšetao sa terena, ali je uspeo da se vrati u igru nakon što mu je ukazana pomoć.

7′ Gol Partizana sa penala.

Napravio je defanzivac Inđije Aleksić faul nad Ivanom Obradovićem, pa je sudija Novak Simović pokazao na belu tačku. Natho je bio siguran sa penala i doveo crno-bele u prednost.

2′ Štulić u velikoj šansi.

Napadač Partizana je nakon jednog duela sa rivalom iz Inđije ostao na nogama, domaći fudbaleri su se žalili da je čak i napravio faul u tom duelu, ali sudija Novak Simović nije svirao prekršaj. Štulić je nastavio ka golu Inđije, a njegov šut je prozujao pored gola golmana Jovičića.

1′ Krenuo je meč u Inđiji.

Crno-beli žele da na novom gostovanju nastave niz od 11 vezanih pobeda u domaćem prvenstvu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar