Foto: BETAPHOTO/KK LOKOMOTIVA

Partizan će u subotu igrati u dvorani "Krešimir Ćosić" u okviru ABA lige, odakle će produžiti za Italiju, na meč 5. kola Top 16. faze Evrokupa, gde će se sastati sa Trentom.

U petak, 26. februara, košarkaši Partizana kreću na mini turneju tokom koje će odigrati dve utakmice u okviru ABA lige i Evrokupa.

U subotu, 27. februara, Partizan će se u dvorani „Krešimir Ćosić“ sastati za ekipom Zadra u okviru regionalne lige. (17:00).

Nakon toga, Parni valjak će nastaviti putovanje ka Italiji, gde će se u okviru 5. kola Top 16 faze Evrokupa, sastati sa ekipom Trenta. Taj meč je na programu u sredu, 3. marta od 20 časova.

Iako opterećeni velikom brojem povreda, crno-beli kreću na put sa željom da ostvare dve pobede.

„U narednom meču ćemo dati sve od sebe da izvučemo maksimum iz onoga što imamo. Zadar ima veliku širinu u napadu i igrače koji dobro pogađaju za 3 poena. Četvorke su pokretljive i brze, tako da imaju dosta kreatora i igrača za igru 1 na 1. Ekipa Zadra već godinama igra široko i brzo na otvorenom terenu, uz dosta šuteva iz kornera. Na utakmici će biti važna naša osnova igre, koliko dobro ćemo uspeti da odbranimo 1 na 1 pikenrol, kako ćemo puniti reket, zatvarati spoljne igrače na skoku i braniti kontranapad“, istakao je trener Saša Filipovski.

Krilo crno-belih, Nemanja Dangubić, oprezno najavljuje prvi meč.

„Očekuje nas teška utakmica protiv Zadra koji je veoma neugodna ekipa sa kvalitetnim igračima u rosteru. Igraju dobro, pogotovo na svom terenu, tako da ćemo morati da damo svoj maksimum kako bismo došli do pobede“, poručio je Dangubić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar