Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Burna atmosfera u Humskoj ovih dana

Trener Partizana Ilija Stolica po prvi put se obratio javnosti nakon što je Ivica Iliev podneo ostvaku na funkciju sportskog direktora crno-belih.

PROČITAJTE JOŠ:

Danima se spekulisalo o tome kako su Stolica i Iliev u sukobu, te da je njihov odnos rezultirao ostavkom sportskog direktora.

Partizan je u prva tri kola Superlige zabeležio dva remija, te su mnogi pričali kako je Stolica blizu otkaza, što se ipak nije desilo.

„Jedino je važno da se okrenemo terenu i treningu. Uspeli smo da analiziramo neke stvari i pomeramo stvari na bolje. Atmosfera i energija na treninzima nas vraća na fudbal. Partizan i ja ne želimo nijedne sekunde da se bavimo neistinama koje su se pojavile, a koje su vezane za odlazak Ilieva. Te stvari nisu jednostavne za sve nas u klubu. Ne želim da spekulišem na tu temu, bilo bi neozbiljno. Moramo kao ozbiljan klub da znamo da se nosimo sa teškim trenucima i pritiscima“, istakao je strateg Partizana.

Istakao je da podršku dobija sa mnogih strana, te da nisu tačni navodi o njegovom potencijalnom otkazu.

„Ne znam ko je krenuo da me smenjuje, baš dobijam podršku na hiljadu strana. Čak sam doživeo da dobijem po fasadama zgrada crteže sa podrškom. Nije prijatno imati dva remija i moja osećanja kao partizanovcu ne mogu da budu kako treba. U potpunosti sam svestan težine ovog posla. U Srbiji se traže instant rešenja i da sve ide preko reda. Došli smo ovde da pokrenemo stvari u pozitivnom pravcu, siguran sam da pravi partizanovci to osećaju. Oni koji nisu pravi sigurno imaju razlog zašto spekulišu i iznose neistinu“.

Ipak, nije mogao da zaobiđe ponovno pitanje o Ilievu.

PROČITAJTE JOŠ:

„Nikakvih sukoba u tom smislu nije bilo, a naročito ličnih. Jasno je to iz saopštenja Ilieva. Nije dobar trenutak, slažem se, međutim moram da poštujem lični stav i privatnost odluke. Sve drugo vezano za sukob, jasno je iz saopštenja i sada mog odgovora, da su to potpune špekulacije i neistine na svim nivoima“.

Na pitanje da li je tražio ostavku sportskog direktora, odgovorio je:

„Isti odgovor, mislim da je neozbiljno da komentarišemo. Dovoljno je kada kažem da su sve stvari koje sam čuo neistinite, s druge strane, videli ste stav direktora i njegovo saopštenje“.

Partizan će u petak od 18 sati i 55 minuta gostovati Novom Pazaru u četvrtom kolu Superlige Srbije.

BONUS VIDEO Partizan predstavio novu garnituru dresova

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare