Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Partizan će imati "paklen" posao u Beogradu, Liga Evrope visi o koncu

Fudbaleri Partizana će u četvrtak u 21 sat u Humskoj dočekati AEK Larnaku u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a kapiten crno-belih Slobodan Urošević pozvao je navijače da u što većem broju dođu i pomognu ekipi da prođe dalje.

PROČITAJTE JOŠ:

Crno-beli će juriti zaostatak sa Kipra (1:2), a u slučaju da eliminišu AEK, u plej-ofu Lige Evrope igraće protiv ukrajinske ekipe Dnjepar-1.

„Među nama vlada dobra atmosfera. Kao što svi primećuju, imamo rezultatskih problema, ali mi se držimo zajedno i možemo da izađemo iz toga samo kao kolektiv. Zato nam treba podrška svih navijača jer mi svi imamo samo jedan cilj, a to je da prođemo dalje“, izjavio je Urošević, a preneo FK Partizan.

Levi bek „parnog valjka“ nada se „vetru u leđa“ s tribina.

„Kada je teško, ocekujemo da nas navijaci poguraju, da nam daju vetar u leđa, da čujemo pesmu i bodrenje, da nas guraju ka pobedi“.

Ovosezonsko pojačanje Partizana na poziciji krilnog napadača Fuseni Dijabate nada se golu protiv Kiprana.

„Nadam se, zaista se nadam. Vredno treniramo kao što su saigrači rekli i daćemo sve od sebe. Nadam se da ću postići gol, ali najvažnije je da prođemo dalje“, rekao je Dijabate.

Povratnik u Humsku Svetozar Marković pozvao je navijače da ispune tribine stadiona u Husmkoj, jer bi prolaz dalje garantovao Partizanu evropsku jesen, makar u Ligi konferencija.

„Pozvao bih ih da dođu u što većem broju i napune stadion, da nam daju pozitivnu energiju i podršku i da na kraju svi zajedno slavimo. Svakako bismo morali da idemo na pobedu i da je nerešeno, tako da idemo na pobedu, daćemo sve od sebe da pobedimo i obezbedimo Evropu“, rekao je Marković.

BONUS VIDEO Partizan predstavio novu garnituru dresova

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar