Foto: Pro Shots Photo Agency / ddp USA / Profimedia

Nemile scene u Amsterdamu, ipak izbegnuto je najgore

Kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić doživeo je blaže povrede u nasilnoj pljački blizu njegovog doma u Amsterdamu, otkriva holandski „De Telegraf“.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako javlja ovaj list, dva naoružana čoveka čekala su kapitena Ajaksa i jednog od najboljih igrača holandske lige ispred njegovog doma, verovatno želeći da ukradu njegov sat, u noći između 27. i 28. jula.

Pljačkaši su Tadića sačekali u Van Egenštrat ulici, kada je izašao iz svog auta. Srpski fudbaler je pokušao da pobegne i posle kraće jurnjave, usledio je sukob. Tadić je uspeo da otvori vizir sa kacige jednog od dvojice pljačkaša i da ga ošamari.

Tom prilikom Tadić je pretrpeo manje povrede ruke i iscepao je svoju odeću. Potom je Tadić uspeo da pobegne u jedan ugostiteljski objekat, a razbojnici su posle borbe pobegli skuterom.

Nekoliko dana pre pokušaja pljačke su dva čoveka sa šlemovima već kucala na vrata Tadićeve kuće i pretvarali se da su dostvaljači pice, piše „De Telegraf“. Tom prilikom Tadić nije bio kod kuće i njegova supruga je postala sumnjičava, te nije otvorila vrata.

Proteklog vikenda Tadić je bio deo tima u pobedi nad Fortunom Sitard od 3:2. Srpski reprezentativac je u tom meču upisao asistenciju za treći gol koji je postigao Brajan Brobi.

BONUS VIDEO Dušan Tadić asistirao za istoriju, Ajaks slavio na otvaranju sezone, Fortuna – Ajaks 2:3

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar