Foto: EPA-EFE/Mike Hewitt

Skot Parker, menadžer fudbalera Fulama, otkrio je u kakvom raspoloženju je zatekao napadača Aleksandra Mitrovića po povratku sa obaveza u reprezentaciji Srbije.

„Orlovi“ se nisu plasirali na Evro, a Mitrović u baražu, u penal seriji protiv Škotske, nije realizovao poslednji jedanaesterac.

PROČITAJTE JOŠ:

Golman Dejvid Maršal je zaustavio njegov udarac, a Mitrović je kasnije priznao da taj momenat nikada neće zaboraviti.

PROČITAJTE JOŠ: Mladenović za Nova.rs: Nemojte drvljem i kamenjem na nas

Fulam u nedelju 22. novembra od 13 časova očekuju obaveze u Premijer ligi, na „Krejven kotidž“ dolazi tim Evertona, pa će Mitrović što pre morati da zaboravi sve što se dešavalo u reprezentativnom dresu.

Skot Parker je primetio da se srpski fudbaler vratui u Englesku u lošem raspoloženju.

„Nekako je i normalno što se Mitrović vratio u klub razočaran, jer se Srbije nije plasirala na Evro, a na sve to, on je bio taj igrač koji je promašio penal. Ipak, on je jaka osoba. Kada ste napadač, onda morate da imate u sebi tu crtu da se hvatate za loptu kada su penali. Tanka je linija između uspeha i neuspeha, ali je najbitnije kako se ljudi kasnije pomire s tim“, kaže Parker.

Menadžer londonske ekipe ne sumnja da će sjajni napadač opet početi da trese mreže.

„Kod napadača se sve gleda kroz golove, a to može biti problem. Mislim da su njegove poslednje dve utakmice, gledajući kroz prizmu radne etike i svega što je činio za tim, bile izuzetne. Verujem da bi se i on saglasio sa tim, ali siguran sam da će uraditi sve da opet počne da postiže golove“, zaključio je Parker.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar