Foto: EPA-EFE/Alejandro Garcia

Manja grupa nezadovoljnih navijača Barselone nasrnula je na automobil u kom je bio napadač katalonskog kluba, Francuz Antoan Grizman.

Sve se dogodilo po završetku treminga, kada je Francuz napuštao trening centar, a španski mediji prenose da su navijači to uradili kako bi skrenuli Grizmanu pažnju na to da je „vreme da pokaže respekt prema Lionelu Mesiju“.

PROČITAJTE JOŠ:

Poslednjih meseci pisalo se dosta o tome kako dvojica fudbalera nisu u sjajnim odnosima, a poznato je da je Grizman po dolasku iz Atletiko Madrida imao prilično težek period da se prilagodi.

PROČITAJTE JOŠ: Maler za Jovića: Napadač zaražen koronom

On je i pre nešto više od godinu dana pričao kako „Mesi nije neko ko mnogo govori“, a nije ni on, tako da im je od početka bilo teško da se sporazumeju.

Sve se pogoršalo tokom prošle nedelje kad je Grizmanov stric optužio Barselonu da se sve čini kako bi Mesi izgledao dobro i na treningu.

Mesi je na sve odgovorio time da je „umoran od toga da stalno bude problem u klubu“.

Poslednja scena sa treninga podelila je navijače Barselone. Jedni su uz Mesija i saglasni su da bi Grizman trebalo više da ga poštuje na terenu, dok drugi tvrde da je bivši napadač Atletika nevin i da ga optužuju, a da ništa o svemu nije konkretno rekao.

Grizman i Barselona u subotu 21. novembra od 21 čas gostiju Atletiku u derbiju 10. kola La Lige.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar