Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Potpredsednik FSS Marko Pantelić gostovao je u programu televizije Prva gde je otkrio da su ga navijači Ajaksa uvrstili u idealnih 11 u istoriji kluba.

On je osim o aktuelnoj situaciji u vezi sa pandemijom koronavirusa, sa kojim je i sam imao iskustvo, jer je bio pozitivan na testu, rekao da je najviše ponosan na priznanje koje mu je stiglo iz Holandije.

„Izabran sam u idealnih 11 Ajaksa, to je ogromna čast i privilegija. Sama nominacija da se nađeš u takvom timu je čudo. Da pobediš glasovima navijača, to dobija totalno drugačiji dimenziju. Takvo priznanje ne možeš da kupiš, to je nešto što ostvariš na tom pravougaoniku, ne samo igračkim, već i ljudskim kvalitetima. Mnogo faktora mora da se poklopi. Pogotovo kad tamo dođe jedan igrač iz Srbije. Ogromnu zahvalnost dugujem navijačima Ajaksa. Oni će zauvek biti u mom srcu. Hvala im na ovom ogromnom priznanju“, poručio je Pantelić.

PROČITAJTE JOŠ:

On je apelovao na sve koji su bili zaraženi koronavirusom da daju krvnu plazmu. Tri puta je do sada testiran i zahvalio se medicinskim radnicima na svemu što su uradili.

Takođe, rekao je da organi FS Srbije do 25. maja imaju vremena da odluče šta je najbolje uraditi sa prekinutom sezonom.

„Većina ekipa će početi da radi od ponedeljka. Fudbal će se igrati, da li će se igrati 10 dana ranije ili mesec dana kasnije, to nije tema. Najvažnije je da igrači polako počinju da se spremaju. Kakav će biti sistem i na koji način ćemo završiti prvenstvo, o tome ćemo raspravljati u narednih nekoliko nedelja. Do 25. maja imamo rok od UEFA“, zaključio je Pantelić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram