Luka Modrić i supruga
Foto: Screenshot Instagram lukamodric10

Pandorini papiri razotkrili su mnoge sumnjive poslove slavnih ličnosti, a sada je na red došla i luksuzna kuća koju je kupio Luka Modrić u Madridu.

#related-news_0

Fudbaler Reala je kupio vilu od Gustava Mirabala Kastra, kontroverznog advokata iz Venecuele, kog su SAD sankcionisale 2019. godine zbog navodnog pranja novca za koje ga je optužila sestra.

Jedan je od navodnih istaknutih saradnika Alehandrea Andradea kog je sud u Floridi 2018. godine osudio na 10 godina zatvora zbog optužbi vezanih za pranje novca u ukupnoj svoti većoj od milijardu dolara.

Nakon problem sa zakonom je Kastro odlučio da se preseli u Madrid, u kom je živeo sve do 2019. godine kada je prodao kuću Modriću.

Španski mediji su pre dve godine objavili da je Modrić kupio kuću za 12 miliona evra u prestižnom naselju La Moraleha, a novi dom hrvatske porodice se prostire na 3.400 kvadratnih metara na placu od 10.000 kvadratnih metara.

Trospratna vila ima čak 10 spavaćih soba i isto toliko kupatila. Dnevna soba je posebno impresivna jer ima dva sprata. Iza vile se nalaze i ogromni bazen, a tu su još i bašta, vinski podrum, teretana, bioskop za 18 osoba i garaža u koju može da stane 10 automobila.

Čitav luksuz je zaokružen igraonicom za decu od 80 kvadrata i prostorijom za masažu, te izdvojeni apartman sa dve spavaće sobe i dva kupatila predviđena za goste.

BONUS VIDEO Ivan Gudelj o propalom transferu u Real zbog bolesti

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram