Erik Ten Hag (Levo), Markus Rašford (desno)/Foto: EPA-EFE/Peter Powell

Engleski fudbaler Markus Rašford nalazi se pred velikom kaznom u svom klubu, Mančester junajtedu.

Rašford se zamerio menadžeru ekipe Eriku ten Hagu jer je javio da je bolestan i nije se pojavio na treningu prošle nedelje, a noć ranije je bio u noćnom klubu u Belfastu.

PROČITAJTE JOŠ:

Nakon što su počeli da se pojavljuju snimci na kojima se nalazi Rašford, stvar je po njega počela da se pogoršava.

„Javio se da je bolestan, a ostalo je naša interna stvar, rešiću to“, rekao je Ten Hag i istu stvar ponovio nekoliko puta na pitanja novinara o tome da li ga je Rašford slagao.

U danima nakon te situacije San piše da Junajted namerava da ga kazni i da je reč o sumi od 650 hiljada funti (oko 760 hiljada evra), što je dvonedeljna plata engleskog fudbalera.

Markus nije igrao za vikend protiv Njuporta u pobedi Junajteda 4:2 u FA kupu, dok su iz kluba prethodno naveli da je Rašford zbog bolesti ostao u Karingtonu da trenira i oporavlja se.

Rašford je u sredu otputovao u Belfast da bi se video sa prijateljem Ro-Šonom Vilijamsom koji igra za Larne, a onda je u dve večeri zaredom bio u noćnim izlascima.

Atletik piše da je fudbaler negirao priču da je propustio trening zbog noćnog provoda. Pre samo nekoliko meseci, u novembru Ten Hag je kritikovao Rašforda jer je „partijao“ nakon poraza od Mančester sitija 3:0.

BONUS VIDEO: Kad golmani odlučuju ko prolazi dalje

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar