Bojan Ostojić
Foto: Nenad Mihajlovic/Starsport

Bojan Ostojić, štoper Partizana, produžio je ugovor sa crno-belima, a neposredno nakon parafa na još godinu dana vernosti, putem video poziva i u društvu trenera Milana Đuričića, odgovarao je na pitanja novinara.

Iskusni defanzivac je zadovoljstvo zbog nastavka saradnje osetio tek nakon potpisa, drugi put kad je pročitao ugovor.

„Sad uživaj“, rekao je Đuričić Ostojiću i upitao ga u kojoj je meri srećan zbog nastavka saradnje.

„Zahvalan sam stručnom štabu na čelu sa šefom Miloševićem. Kad je Savo došao sa Đumijem vratili su me gde sam sada, drago mi je zbog mene, ali i njih. Vratio sam im na najbolji način i zadovoljan sam što ću još godinu dana biti u Partizanu. Bio sam u jednom periodu peti štoper, znao sam da je jaka konkurencija, ali sam uspeo da se nametnem tadašnjem šefu stručnog štaba Marku Nikoliću i da se izborim za mesto“, istakao je Ostojić.

PROČITAJTE JOŠ

Štoper crno-belih rekao je da sa nestrpljenjem čeka treninge i da ekipa počne da se priprema za nastavak sezone, ali da strogo poštuju preporuke i čekaju odobrenje državnog vrha sa čime je saglasan i Đuričić.

„Kontakta mora da bude, fudbal je takav sport. Rad i igra bez duela nemaju smisla. Ili će biti zabranjene utakmice ili će se igrati kako se i do sad igrao fudbal. Pretpostavka je da odgovorni ljudi razmišljaju o tome i da ćemo se na teren vratiti tek kad bude smanjena šansa da se neko razboli“, izjavio je Đuričić, a Ostojić se nadovezao:

„Ne vidim svrhu da se na okupljanju, posle mesec i po dana, svi ne pozdravimo. Ukoliko je jedan zaražen onda ćemo svi u karantin i igrači i stručni štab. Kako budu odlučili tako ćemo da radimo, mi smo samo izvršioci“.

Izuzev što im nedostaje fudbal, članovi crno-belih ističu da bez problema uspevaju da utroše vreme tokom prinudne pauze.

„Znam da Đumiju mnogo više nedostaje fudbal nego nama. Kad putujemo stalno nešto beleži, uspem da po malo ukradem od njega, ali mi i on da da pročitam“, kazao je Ostojić.

„Navikao sam, 25 godina tako radim. Slobodno vreme koristio sam da pogledam utakmice koje smo igrali, analizirao ih i pripremao trenažni proces. Smatram da će nam trebati dve nedelje da se pripremimo. Uvek imam vremena za fudbal, jedino kad idem na pecanje na dva sata isključim telefon“, rekao je Đuričić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare