Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Iskusni štoper Partizana Bojan Ostojić produžio je ugovor na još jednu sezonu, objavljeno je na sajtu kluba iz Humske 1.

Ostojić je u Partizan stigao 2016. godine nakon tri sezone u Čukaričkom, karijeru je počeo u rodnom Sevojnu, a igrao je isključivo za klubove u Srbiji, Slobodu, Radnički KG, BASK, Novi Pazar, Voždovac.

PROČITAJTE JOŠ

Iako je prošle sezone bio „već viđen“ za penziju, 36-godišnji defanzivac je ostao nezamenljiv šraf u timu Partizana.

„Evo i nešto lepo tokom perioda vanrednog stanja. Zaista sam srećan što sam produžio ugovor na još godinu dana i ostao u klubu koji neizmerno volim. I ako sam u nekim poznijim godinama za fudbalere, ovo je dokaz da radom i zalaganjem svako može da ostane u dobroj formi samo ako to želi“, naveo je Ostojić.

On se zahvalio klubu na poverenju.

„Želim da se pre svega zahvalim šefu Savi Miloševiću na podršci i poverenju, kao i Milošu Vazuri i svima u klubu koji su u meni prepoznali želju, motiv i spremnost da se i dalje borim za sveti dres.Takođe bih se zahvalio svojim saigračima, navijačima i svima u FK Partizan na bezrezervnoj podršci“, naveo je Ostojić.

Pored toga, uz njega su stasale mlađe kolege Nikola Milenković, Svetozar Marković i Strahinja Pavlović, čiji transferi su u klupsku kasu doneli ukupno 16,5 miliona evra.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar