Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su nerešeno sa Partizanom, 2:2, u 172. večitom derbiju, ali uprkos tome što crveno-beli zauzimaju drugo mesto na tabeli, navijači tima sa Marakane žele da u što većem broju napune tribine na utakmici protiv kragujevačkog Radničkog.

Crveno-bele duel sa Kragujevčanima očekuje 17. marta, dok četiri dana ranije izabranici Vladana Milojevića igraju protiv drugog Radničkog, u Nišu.

PROČITAJTE JOŠ..

A navijači Zvezde su poručili da bi severna tribina stadiona „Rajko Mitić“ tok 17. marta trebalo da bude puna, bez obzira na ishod meča na Čairu:

„Delije su napravile dogovor da kako god da se derbi završi, i kako god prođe utakmica u Nišu da sledeći vikend na utakmici protiv Radničkog iz Kragujevca napunimo severnu tribinu! Mi smo Zvezdi potrebni do kraja prvenstva! Ovo je zadatak za svakog od nas da pozove i one koji ređe dolaze, i one koi su možda prestali, da napravimo navijački iskorak, da vidimo kakva smo tribina! Zato na vreme da svi ubeleže ovaj datum kome je Sever ikada išta značio! Težak izazov ali kada svi zagrizemo za nešto, uvek smo uspevali! Mi smo bili i ostaćemo nabolja i najbrojnia tribina u zemlji i šire! Da pokažemo svima da ne mogu da se takmiče sa severom Marakane, a pre svega da budemo vetar u leđa Zvezdi u trenutku kada je najpotrebnje! Svi na stadion“, navedeno je u poruci navijača Zvezde.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar