Janoš Žemberi; Foto: Dejan Milić, fotograf TSC

Prethodnih dana jedna od udarnih tema u srpskom fudbalu bila je potencijalna mogućnost da Zdravko Mamić, alfa i omega zagrebačkog Dinama, preuzme TSC iz Bačke Topole.

Informacija koju je objavio portal „Maksbet Sport“, a preneli gotovo svi mediji u Srbiji i Hrvatskoj, naterala je čelnike TSC da se oglase tim povodom.

PROČITAJTE JOŠ

„U Fudbalskom klubu TSC iz Bačke Topole se ne razmišlja o promeni vlasničke strukture, niti o promeni rukovodstva, a klub nastavlja vredno da radi na svom razvoju infrastrukture. TSC je polaskan medijskim navodima da je hrvatski fudbalski funkcioner Zdravko Mamić zainteresovan za klub iz Bačke Topole, odnosno da je dosadašnji rad i napredak kluba privukao pažnju fudbalske javnosti u regionu“, navodi se na početku saopštenja.

Iz TSC poručuju da će nastaviti da jačaju svakog dana.

„U našem klubu se vredno radi na napretku, kojim smo zadovoljni. Tek drugu sezonu smo u Superligi Srbije, a možemo da kažemo da smo već sada ozbiljan protivnik svakome. Gradimo novi stadion, ulažemo u mlade, i čvrsto verujemo da ćemo u Bačkoj Topoli redovno gledati kvalitetne fudbalske utakmice“, ističe predsednik Janoš Žemberi.

On je poručio da klub nije dobio zvaničnu potvrdu da je Zdravko Mamić, zainteresovan za FK TSC.

„Naš klub, ipak, nije na prodaju“, konstatovao je Žemberi.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram