Marko Petkovi' na predstavljanju drži dres TSC-a
Foto: FK TSC/Dejan Milić

Marko Petković, bivši fudbaler Crvene zvezde, potpisao je dvogodišnji ugovor sa Fudbalskim klubom TSC, članom Superlige Srbije.

PROČITAJTE JOŠ

Petković je odbrambeni igrač koji uglavnom igra na poziciji desnog beka, ali može da pokrije i poziciju štopera, došao je kao slobodan igrač i zadužio dres sa brojem 33.

Petković je rođen u Sremskoj Mitrovici, u karijeri je nastupao za OFK Beograd, Crvenu zvezdu, Spartak iz Moskve i u 2019. gdoini za portugalsku Tondelu. Bio je član reprezentacije Srbije za igrače do 19 godina i jedno vreme kapiten u selekciji do 21 godine.

„Posle Tondele, u ovom prelaznom roku, bio sam u kontaktu sa trenerom TSC-a Zoltanom Sabom. Već sam dosta toga dobrog čuo o klubu, što se i pokazalo tačnim. TSC je izuzetno organizovan klub, tako da sam se brzo opredelio i lako dogovorio oko saradnje. Od prvog trenutka osećam se ovde veoma dobro, prihvatili su me odmah, a uslovi su veoma dobri. Tereni su odlični i zaista sam zadovoljan“, rekao je Petković na predstavljanju u Fudbalskoj akademiji TSC u Bačkoj Topoli.

Petković je poslao poruku svim navijačima da se čuvaju i budu zdravi u ovim vremenima i da ne gude nadu da će sledeće godine ponovo imati priliku da svoj klub bodre na svom, ali i na stadionima u Evropi.

„Želim da učestvujem u nastavku dobrih rezultata sa kojima je ovaj klub počeo pre nekoliko godina i verujem da će TSC ponovo igrati evropsko takmičenje, što je za mene dodatan motiv“, rekao je Petković.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar