Foto: Printscreen/YouTube/Bendita

Nepuna tri meseca nakon smrti, objavljen je poslednji snimak Dijega Armanda Maradone, jednog od najboljih fudbalera u istoriji.

PROČITAJTE JOŠ...

Maradona je preminuo 25. novembra 2020. godine u svom domu u Tigreu, a poslednji zapis čuvenog „El Pibea“ zabeležen je nekoliko dana pre nego što je izdahnuo.

On je početkom novembra operisan u bolnici „Olivos“ u Buenos Ajresu, gde je uklonjen ugrušak krvi iz mozga. Nakon što je napustio bolnicu i iz prestonice Argentine stigao u svoju kuću u Tigreu,

Maradona, u vidno lošem stanju, na snimku koji je objavila TV stanica „Kronika TV“ tokom ručka iz kuhinje, u kojoj mu je društvo pravila devojka Veronika Oheda, šalje poruku doktoru Leopoldu Lukeu:

„Zaradio sam malu čvoruku, ali sve ostalo je dobro. Znaš da ne volim da budem emotivan, ali kada sam sa dobrim ljudima, napuštam zonu komfora. Poljubac, Luke. Lepoldo Hasinto Luke“, rekao je Maradona.

Podsećamo, ranije je objavljen i snimak telefonskog razgovora u poslednjim trenucima Maradoninog života između Lukea i psihijatra Augustine Kosačove, kada je rekao da „debeli umire„. Malo posle njegove smrti, Dijegove ćerke Dalma i Đanina su optužile Lukea za nesavesno lečenje i smrt svog oca. 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar