Foto: Starsport

Trener Novog Pazara Davor Berber dao je vrlo zanimljivu izjavu posle meča u kom je njegov tim obezbedio opstanak u Superligi Srbije.

Novi Pazar je pobedio ekipu Napretka kao domaćin sa 2:1, golovima Hadžibulića i Sisea u 24. i 57. minutu.

PROČITAJTE JOŠ:

Pazarci su u poslednjem, 38. kolu došli do ključnog trijumfa, zahvaljujući kom su sa 49 bodova završili sezonu na 12. mestu, bod iznad zone ispadanja – i to su ocenili kao master rad.

„Hvala vam mnogo, ne znam šta da vam kažem, evo malo i emocije, euforija je velika. Verovao sam u moju grupu igrača. Četrnaest utakmica smo se borili, ‘na nož’ je bilo. I na kraju ovaj diplomski… master rad kako god hoćete, nazovite, oni su položili. Oni su za mene najveći heroji, ja im čestitam od srca. Nadam se da će publika i dalje u Novom Pazaru gledati odličan fudbal u Superligi Srbije“, rekao je Berber za Arenu sport posle meča.

Berber je u februaru na klupi nasledio Radoslava Bataka i sačuvao je ekipu u najvišem rangu takmičenja. U Prvu ligu Srbije ispalo je šest ekipa: Rad, Javor, Inđija, Zlatibor Čajetina, Mačva i Bačka.

Zanimljivo je podsetiti Novi Pazar nije do Superlige stigao zahvaljujući plasmanu u Prvoj ligi, jer su Pazarci bili deseti u drugom rangu takmičenja prošle sezone.

Do Superlige su došli jer je Grafičar odustao od takmičenja, da ne bi ugrožavao regularnost takmičenja, pošto se vodi kao filijala Crvene zvezde.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar