Foto: EPA-EFE/AIDAN CRAWLEY

Selektor Norveške Lars Lagerbek je objavio spisak fudbalera za utakmicu sa Srbijom u plej-ofu baraža za plasman na Evropsko prvenstvo.

Njegov kolega Ljubiša Tumbaković je to objavio ranije, a na 30 imena koje je uvrstio na listu računa i za utakmice Lige nacija protiv Mađarske i Turske.

PROČITAJTE JOŠ

Lagerbek je odabrao četiri igrača manje, a tu se nalaze, između ostalih, Erilg Holan, Aleks Serlot, Kristofer Ajer, Martin Edegor, ali i Jans Peter Hauge, mladi krilni napadač koji je dosad nosio dres mlade reprezentacije.

Spisak reprezentacije Norveške:

Golmani: Rune Jarstajn (Herta), Orjan Njiland (Aston Vila), Andre Hansen (Rozenborg);

Odbrana: Kristofer Ajer (Seltik), Haitam Alesami (Amijen), Omar Elabdelui (Galatasaraj), Martin Lines (Galatasaraj), Birger Meling (Nim), Tore Reginijusen (Rozenborg), Sigurd Rosted (Brondbi), Stefan Strandberg (Ural), Jonas Svenson (AZ Alkmar), Leo Skiri Estigard (Koventri);

Vezni: Patrik Berg (Bodo), Sander Berge (Šefild j.), Mohamed Eljunusi (Seltik), Markus Henriksen (Rozenborg), Stefan Johansen (Fulam), Frederik Midtsje (AZ Alkmar), Matijas Norman (Rostov), Morten Torsbi (Sampdorija), Martin Edegor (Real Madrid);

Napad: Erling Holan (Dortmund), Jens Peter Hauge (Bodo), Džošua King (Bornmut), Aleksander Serlot (Lajpcig).

Utakmica je na programu 8. oktobra u Oslu, a pobednik će za mesto na Evropskom prvenstvu igrati protiv boljeg iz duela Izraela i Škotske.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar