Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Ljubiša Tumbaković, selektor fudbalske reprezentacije Srbije, objavio je spisak igrača na koje računa za utakmicu sa Norveškom.

Kako je objavio Fudbalski savez Srbije, taj spisak će biti validan i za duele sa Mađarskom i Turskom.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, meč protiv Norveške, 8. oktobra je u centru pažnje pošto se radi o prvoj rundi plej-ofa za plasman na Evropsko prvenstvo.

Ukoliko Srbija prebrodi prvu prepreku u finalnom meču za mesto na završnom takmičenju boriće se sa boljim iz duela između Izraela i Škotske.

Dueli sa Mađarskom, 11. oktobra i Turskom 14. oktobra će biti odigrani u okviru takmičenja Lige nacija.

Na Tumbakovićevom spisku se nalazi 30 fudbalera, ponovo je tu Luka Milivojević, a opet nema nijednog fudbalera koji pokriva poziciju desnog beka, kao nijednog koji nastupa u Superligi Srbije.

Na spisku se našao i bivši fudbaler Crvene zvezde, a sada Monpeljea Mihailo Ristić, a povratnik je defanzivac Miloš Veljković.

Golmani: Marko Dmitrović, Predrag Rajković, Emil Rockov, Đorđe Nikolić;

Odbrana: Nikola Milenković, Miloš Veljković, Nikola Maksimović, Stefan Mitrović, Strahinja Pavlović, Aleksandar Kolarov;

Vezni: Darko Lazović, Mijat Gaćinović, Saša Lukić, Filip Mladenović, Nemanja Maksimović, Nemanja Gudelj, Marko Grujić, Luka Milivojević, Nemanja Radonjić, Dušan Tadić, Adem Ljajić, Sergej Milinković-Savić, Filip Đuričić, Mihailo Ristić, Filip Kostić, Danijel Aleksić;

Napad: Aleksandar Mitrović, Luka Jović, Dušan Vlahović, Đorđe Despotović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare