Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Njegoš Petrović, vezni fudbaler Crvene zvezde, na putu je da napusti stadion "Rajko Mitić", a naredne destinacija mogla bi da bude Belgija.

Zadnji vezni crveno-belih je posebnu pažnju na sebe privukao prelepim golom koji je postigao protiv Genta u pobedi od 2:0, a prema informacijama Saše Tavolijerija, novinara belgijske radio stancie RMC, Njegoš Petrović se nalazi na meti Anderlehta.

PROČITAJTE JOŠ...

Petrović je za Crvenu zvezdu u sezoni 2020/2021 odigrao ukupno 46 utakmica u svim takmičenjima, a u listu strelaca se upisao dva puta. Iako nije bio među najstandardnijim igračima kod Dejana Stankovića, Petrović je uz Željka Gavrića i Veljka Nikolića odskočio kao jedan od fudbalera koji bi mogli Zvezdi da donesu ozbiljnu finansijsku dobit, od oko tri miliona evra.

Petrović je među crveno-bele stigao iz Rada, u kom je i počeo profesionalnu karijeru, da bi potom sa Banjice usledio poziv iz „Ljutice Bogdana“ u avgustu 2019. godine.

Od dolaska u Zvezdu, odigrao je ukupno 71 meč, postigao tri gola i zabeležio jednu asistenciju. Pored Anderlehta, koji je interesovanje iskazao još na leto 2020. godine, Petrovićeve partije sa pažnjom su pratili i skauti Olimpijakosa, dok je u novembru 2019. postojala želja Betisa, ali je Petrović ipak ostao u Zvezdi.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar