Foto Srđan Stevanović/Starsportphoto ©

Pomoćni trener Crvene zvezde Nenad Milijaš kaže da su njegovim igračima uslovi za igranje na terenu u Nišu bili veoma teški, uprkos pobedi beogradskog kluba.

On je posle utakmice sa Radničkim bio zadovoljan jer je Zvezda pobedila sa 1:0, ali su meč obeležile i dve sporne situacije.

PROČITAJTE JOŠ:

U jednoj je Zvezda smatrala da je oštećena za penal, a u drugoj je Radnički primio gol Mirka Ivanića, neposredno posle kontakta golmana Ristića i napadača Zvezde Milana Pavkova.

„Najbitnija su tri boda, a ostalo se zaboravlja. Teren i uslovi za igru su bili loši, mislim da je fudbalerima bilo teško da hodaju, a kamoli da trče. Sve što smo trenirali i radili, nije moglo da se pokaže, sem borbe i htenja. Dali smo gol, završili utakmicu na pravi način i bilo bi mi još draže da Erakovića nije zabolela noga u drugom poluvremenu. Nadam se da je on dobro, jer iz ovog samo treba da izađemo zdravi“, rekao je Milijaš za klupski sajt.

Zvezda sada ima još pet dana da se pripremi do 18. februara kada joj gostuje Milan u šesnaestini finala Lige Evrope.

„Očekuje nas hladno vreme i u četvrtak, ali naš teren ima grejače i biće nam mnogo lakše da se spremimo i ostvarimo ono što želimo protiv Milana“, kazao je Milijaš.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram