Nenad Milijaš; Foto: FK Crvena zvezda/Youtube/Printscreen

Nenad Milijaš, pomoćni trener Crvene zvezde, održao je konferenciju za medije pred meč 6. kola Superlige Srbije protiv TSC-a.

Crveno-beli će ekipu iz Bačke Topole dočekati u subotu, 21. avgusta od 19 časova, a Milijaš je istakao da su fudbaleri Zvezde svesni težine zadatka koji je pred njima:

„Teška utakmica za nas koja dolazi posle meča u Evropi, igramo protiv trenutno prvoplasirane ekipe Superlige kojoj bih ovom prilikom da čestitam na svemu što su napravili dosad. Ali, mi znamo šta moramo da radimo iz utakmice u utakmicu, spremni smo i daćemo sve od sebe da pobedimo“, rekao je Milijaš na početku konferencije.

PROČITAJTE JOŠ...

Nakon pet kola TSC zazuzima prvo mesto sa skorom od četiri pobede i jednim remijem, ispred drugoplasiranog Partizana, koji ima meč manje (sve četiri pobede), te Zvezde, koja je u prvom kolu remizirala sa Vojvodinom, bez golova:

„Prvenstvo je tek počelo, TSC je jako dobro počeo. Mi smo imali jedan kiks koji bi trebalo da ispravimo, ima još mnogo da se igra. S obzirom na njihovu poziciju na tabeli shvatićemo ih veoma dobro, ući ćemo u utakmicu maksimalno. Ja mislim da je zaštitni znak TSC-a grupa iz koje iskaču pojedinci. Ja više razmišljam o tome kako ćemo mi igrati, i da se oni više muče sa nama i kako nas da zaustave, nego mi sa njima“, rekao je Milijaš.

Osvrnuo se Zvezdin pomoćni trener i na ubedljivu pobedu nad Klužom u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope, koja je došla nakon razočaravajućeg ispadanja iz kvalifikacija za Ligu šampiona od moldavskog Šerifa:

„Čestitao bih našim igračima za utakmicu koji su odigrali, posle kritika, stvarno im svaka čast kako su se izdigli. A što se tiče prvenstva, igraćemo sve bolje i bolje iz meča u meč, nadam se sa ovom već kao prvom u nizu.“

Upitan za zdravstveni bilten, Milijaš je rekao:

„Degenek sigurno neće moći da igra, a videćemo na treningu kako se ko oseća.“

Prokomentarisao je i činjenicu da je Ben postao najbolji inostrani strelac u istoriji srpskog fudbala:

„Mislim da je Ben to zaslužio, i što se igračkih i ljudskih kvaliteta tiče. I igrao sam sa njim, i sad sam tu kao njegov trener, i zaista sam srećan zbog njega.“

Milijaš Ilić kupuju dresove humanitarna akcija Gavrilo
Foto: Zajedno za život

Za kraj, Milijaš je čestitao Saši Iliću na imenovanju za prvog trenera Čukaričkog:

„Čestitao bih Saši Iliću na prvom poslu u Superligi. Zna se moje mišljenje o njemu, želim mu svu sreću i mislim da će to uraditi kako bi trebalo.“

Foto: Nikola Mitic/STARSPORT

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar